Acer yeni canavarı Predator 21 X'i resmi olarak duyurdu

Oyunculara yönelik yeni notebook Predator 21 X, Acer tarafından duyuruldu

Teknoloji etkinliği IFA 2016'nın başlamasına çok az bir süre kala firmalar duyurularını yapmaya başladılar bile. Tayvan'ın önemli donanım üreticilerinden olan Acer da duyuru gerçekleştiren firmalar arasında ve firma Liquid Z6 ve Liquid Z6 Plus adında düşük seviye akıllı telefon yanı sıra Iconia Talk S adında phablet duyurusu gelirken, ayrıca bazı yeni dizüstü bilgisayar modellerini de gün yüzüne çıkardı.

Firmanın duyurduğu cihazlardan birisi Predator 21 X adındaki yeni notebook olurken, bu yeni cihaz üst düzey donanım özellikleri ile oldukça etkileyici bir tasarıma sahip ve kavisli ekranı ile de dikkat çekiyor. Acer Predator 21 X özellikle üst düzey performans isteyen oyun tutkunları için tasarlanmış bir dizüstü bilgisayar olmakta.

Adından da anlaşılacağı üzere yeni dizüstü bilgisayar 21" büyüklüğünde kavisli yapıya sahip IPS ekran içermekte. Bu ekranın çözünürlüğü ise 2560x1080 piksel olarak belirlenmiş. Intel bugün yeni 7. nesil işlemci ailesi olarak "Kaby Lake", işlemcilerini de resmi olarak duyurmuştu ve Acer'ın Predator 21 X notebook modelinde de bu işlemci ailesine yer verilecek.

Bu yeni Predator 21 X notebook çift Nvidia GeForce GTX 1080 ekran kartı ile oldukça yüksek bir oyun performansı sunacak. 64GB'a kadar sistem belleği ve 4TB'a kadar SSD ile bütçeleri zorlayacak olan Acer Predator 21 X'in ağırlığı ise 8kg olurken, bu da taşınabilirlik açısından çok kötü olduğu anlamına geliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=wfCfcPTy8p8

Whatsapp