Acer Liquid Extend, Windows 10 Mobile Continuum Aksesuarı olacak

Acer'ın hafta içi düzenlediği etkinlikte ortaya çıkan bir slaytta, şirketin yeni Liquid Extend adındaki Continuum Aksesuarı üzerinde çalıştığı doğrulandı.

Bilgisayar sektörünün güçlü üreticisi Acer, son dönemde duyurduğu mobil cihazları ile de dikkat çekiyor. Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile platformunda altında duyurduğu Liquid Jade Primo ve Liquid M330 modelleri ile dikkatleri üzerine çeken Tayvan merkezli üreticiler, geçtiğimiz hafta içinde New York'ta bir tanıtım etkinliği düzenlemişti. 

Bu etkinlikte oyun bilgisayarları üzerinde yoğunlaşan firmanı, Windows 10 Mobile Continuum teknolojisi için bir aksesuar geliştirme hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Liquid Extend adı verilen cihazın fiyatı ve çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Fakat bu aksesuarın Windows 10 Mobile Continuum desteğine sahip tüm akıllı telefonlar için destek vereceği söyleniyor.  

Acer'ın basın toplantısı sırasında bir slaytta ortaya çıkan Acer Liquid Extend'in Windows 10 Mobile akıllı telefonları bilgisayara dönüştüreceği için "dizüstü kiti" adıyla satışa sunulacağı belirtiliyor. 

Konuyla ilgili olarak tekrar hatırlatmamız gerekirse Acer,Berlin'de  düzenlenen IFA fuarı kapsamında Liquid Jade Primo Windows 10 Mobile akıllı telefonunu duyurmuştu ve cihaz bir çok ülkede ön siparişe sunulmuştu. Acer Liquid Jade Primo,  kutu içeriğinde kablosuz mouse, kablosuz klavye, monitör ve Continuum dock ünitesi ile birlikte satışa sunuluyor. Öte yandan Avrupa ülkelerinde ön siparişlw satışı devam eden Liquid Jade Primo'nun heyecanla beslenmesine rağmen Amerika Birleşik Devletleri'nde ise satışına henüz başlanmadı. 

Whatsapp