Acer Holo 360 isimli dijital kamerası üzerinde çalışıyor

Tayvan merkezli Acer firması Holo 360 olarak isimlendirdiği Android tabanlı fotoğraf makinesi üzerinde çalışıyor.

Teknoloji dünyasının Tayvan merkezli dev ismi olarak karşımıza çıkan Acer, profesyonel fotoğraf çekimine önem verenler adına Android tabanlı bir fotoğraf kamerası geliştiriyor. Son yıllarda akıllı cep telefonları ile tablet bilgisayarlarda kullanılan kameralar ile birlikte fotoğraf makinelerinin satışlarında düşüş gözlemlense bile, firma Android tabanlı bu fotoğraf makinesiyle cihazlara yeni bir bakış açısı getiriyor.


Firma tarafından geliştirilmekte olan ürünün isminin Acer Holo 360 olacağı belirtilirken, ürünün adından da anlaşılacağı üzere 360 derece fotoğraf çekimi gerçekleştirileceği söyleniliyor. Tıpkı bir akıllı cep telefonu boyutlarında dizayn edilecek olan üründe cihazı ve gerçekleştirdiğimiz çekimleri hem basit bir hemde profesyonel bir şekilde yönetmemiz adına bir dokunmatik ekran yer alacak.


Ayrıca ürünün 4G ve LTE bağlantılarına da destek sunması beklenilirken, böylelikle çektiğiniz resmi tek bir tıkla Instagram, Facebook yada diğer sosyal ağlara gönderebileceksiniz. Acer cephesinden bu ürünü doğrular nitelikte açıklamalar gelse bile ürünün içereceği teknik detaylar ve ürün ile ilgili diğer detaylar hakkında bir açıklama gerçekleştirilmiş değil.


Bakalım Acer Android tabanlı bu fotoğraf kamerasıyla piyasayı yeniden harekete geçirmeyi başarabilecek mi?

Whatsapp