A101 şimdide Xiaomi Mi A1 satışlarına başlıyor

Akıllı telefon üretiminin önemli ismi olan Xiaomi'nin geliştirdiği Mi A1 isimli akıllı telefon modeli, ülkemizde 7000'den fazla mağaza noktası olan A101 tarafından satışa çıkartılıyor.

Çin merkezli en önemli akıllı telefon üreticilerinden birisi olarak gösterilen Xiaomi firması, her geçen gün Android dünyasında daha popüler bir hale kavuşmayı başarıyor. Giriş seviyesi, orta ve üst seviye akıllı telefon üretimi gerçekleştiren firma, Google ile işbirliği gerçekleştirerek Android One programı kapsamında olan saf Android'li akıllısı Mi A1'in tanıtımını gerçekleştirmişti.

Xiaomi Mi A1 isimli model kutusunda Android One programı parçasında Android 8.0 işletim sistemiyle birlikte çıkarken, cihazın ilerleyen dönemlerde Android P güncellemesi alacağı sözü de verilmişti. A101 market zincirlerinin vitrininde paylaşılan aktüel listesine baktığımızda, bu ürün 2 yıl KVK garantili olarak tüm Türkiye genelindeki mağazalarda satışa çıakcak.

Xiaomi Mi A1 isimli cihaz 5.5 inç genişliğindeki FHD çözünürlüklü dokunmatik ekran üzerinde şekillenirken, gücünü 4 GB kapasitesindeki RAM bellek ile Snapdragon 625 işlemcisi setinden alıyor. Cihaz 3080 mAh gücünde hızlı şarj desteği sunan bir bataryayla birlikte gelirken, şık tasarımının da oldukça albenisi olduğunu söyleyebiliriz.

Türkiye genelinde 7000 A101 Market'te satışa çıkacak olan bu cihazın fiyat etiketinin 1149 Türk Lirası olduğu vurgulanırken, normal satış fiyatının ise 1,399 TL olduğunu belirtelim. Ancak ülkemizdeki çeşitli alışveriş sitelerinden ithalatçı garantisiyle birlikte cihazı daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Whatsapp