6GB RAM’li Galaxy S8+ Stokları Güney Kore'de Kısa Sürede Bitti

Samsung, Galaxy S8+'ın 6GB RAM’e sahip versiyonunu Güney Kore'de ön siparişe sunmuştu. Galaxy S8+'ın 6GB RAM versiyonu kısa sürede tükendi.

Güney Kore merkezli şirket Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve Galaxy S8+, şirketin anavatanı Güney Kore'de 128GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM özellikleri ile ön siparişe sunulmuştu. 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı kapasitesine sahip Midnight Black Galaxy S8+ Güney Kore'de resmen stokta yok. Samsung'un ürettiği 150.000 adetlik ilk seri, Galaxy S8 / S8 +'a yönelik ön siparişlerin resmi olarak Doğu Asya ülkesinde başladıktan sadece 5 gün sonra satıldı.

Şu anda Güney Kore ve Çin'e özel olarak üretilen bu eşsiz cihaz, 1,155,000 Güney Kore Wonu veya yaklaşık 1020$ değerinde muazzam bir fiyat etiketi taşıyor. Dileyen tüketiciler yine de Galaxy S8+'ın özel sürümünü önceden sipariş edebilirler ancak Samsung, ikinci partinin Mayıs sonundan önce sevkıyatına başlamayacağını belirtiyor. En güçlü akıllı telefonlar arasında başı çeken amiral gemi akıllı telefonu ön siparişle alanlara DeX Station dock hediye ediliyor. 

Seul merkezli teknoloji devi, bugüne kadar Kore'de toplam 620.000 adet Galaxy S8 / S8 + satmayı başardığını belirtiyor ve bu, iki 2017 amiral gemisinin tarihteki en çok satan Samsung akıllı telefonları olabileceğine işaret ediyor. Bilindiği üzere şirket, Güney Kore'de sadece ilk iki günde 550 bin adet Galaxy S8 / S8+ satmayı başarmıştı. Bu rakam Galaxy Note 7'den 150.000 adet ve Galaxy S7'den 5.5 kat daha fazla.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 +'ın küresel pazarda nasıl bir performans göstereceği hala merak ediliyor ancak şu ana kadar büyük bir sıçramanın ön koşulları oluşmuş gibi görünüyor.

Whatsapp