6.1 inç'lik 2018 İPhone'un Yeni Bir Görüntüsü Ortaya Çıktı

Apple'ın yılın ikinci yarısında piyasaya süreceği daha edilen 6.1 inç LCD ekrana sahip iPhone modeline ait yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Cad tabanlı render görüntüleri ve aksesuar üreticilerinden gelen görüntülerin ardından şimdi de Apple'ın LCD ekrana sahip 2018 iPhone modeline ait yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Bu cihaz piyasaya sunulduğunda mevcut iPhone 8 ile aynı fiyatlandırmaları sahip olacak ve 2018 iPhone serisinin en alt seviye cihazı olacak. Özel bir kılıf üreticisi tarafından sızdırılan bu görüntünün, söz konusu şirketin daha önce sızdırdığı bu tarz görüntülerin gerçek çıkmış olması nedeni ile oldukça güvenilir bulunuyor. 

Önde gördüğünüz, gerçekten bir çentik ve iPhone X'deki çektikten biraz daha geniş görünüyor ve ayrıca çerçeveler de biraz daha kalın görünüyor. Bir LCD ekranda TrueDepth kamera kitinin kullanılması ile ilgili bildirilen sorunlar göz önünde bulundurulduğunda, 6.1 inçlik iPhone 2018'in daha rafine ve daha pahalı OLED kardeşlerinden iPhone X 2018 ve  6.4 inç X Plus'dan daha düşük özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. 

Arka tarafa baktığımızda, daha önce iddia edildiği üzere tek bir kamera görüyoruz, ancak bu kamera iPhone 8'in sahip olduğu kameradan daha büyük bir lense sahip gibi görünüyor, bu yüzden arka kamerada yeni bir sensör ve optik kullanılabilir. Kablosuz şarjı kolaylaştırmak için cam arka yüzey bulunması ve cihazda Touch ID sensörünün olmaması ise Apple'ın bundan sonraki iPhone modellerinde Face ID özelliğini kullanacağını iddia eden söylentileri destekliyor. Bu yeni iPhone'un boyutlarının 5.79 x 2.81 inç (147.12 mm x 71.52 mm) olması bekleniyor, bu da cihazın iPhone 5'ten biraz daha uzun ve daha geniş olmasını sağlıyor. 

Apple, iPhone 8 üzerinden geliştirilmiş tek bir kamerayı bu cihazda kullanmayı başarırsa, daha büyük ekranı ve gerçek Memoji gücü ile 2018 iPhone, arzu edilen bir yükseltme olacak şekilde şekilleniyor ve belki de bu yüzden analistler Apple için bu yıl bir süper döngü öngörüyorlar. 

Whatsapp