6.1 inç 2018 İPhone'un Renk Seçenekleri Belli Oldu 

Apple'ın Eylül ayında duyurması beklenen 2018 iPhone modelleri heyecanla beklenirken, uygun fiyatlı 6.1 inçlik 2018 iPhone'un renk seçenekleri de belli olmaya başladı.

Makotakara'nın yeni bir haberinde, duyurusu yaklaşan 2018 iPhone'un (özellikle 6,1 inçlik model) lansmanda beş renkte sunulacağı iddia ediliyor: Yeni iPhone'ların renk seçenekleri ise Beyaz, Siyah, Flash Sarı, Parlak Turuncu, Elektronik Mavi ve Taupe / Altın şeklinde listeleniyor. Bu arada, renklerin isimleri Japonya'dan çevrildiği için Apple'ın duyuracağı isimler farklı olabilir. 

Makotakara’nın haberi, 2018 iPhone’un gri, beyaz, mavi, kırmızı ve turuncu renklerde geleceğini iddia eden ve uzun süredir güvenilir bir Apple analisti olan Ming-Chi Kuo’yla çelişiyor. İki iddiada da ortak olan renkler ise Beyaz, Mavi ve Turuncu olarak dikkat çekiyor. 

Tedarik zinciri kaynaklarından gelen bilgilerde, yeni iPhone’un renklerinde, iPhone X’un şu andaki deri kılıflarının renklerinin örnek alınacağı iddia ediliyor. Apple'ın Product Red seçeneği için ürün döngüsünü sonuna kadar beklediği göz önüne alındığında, yeni iPhone modellerinin de başlangıçta kırmızı renge sahip olmayacağını varsayabiliriz. 

Lansmanından itibaren dörtten fazla renk seçeneğine sahip olan son telefon iPhone 7 idi ancak teknik olarak bunlardan ikisi Mat Siyah ve Parlak Siyah olmak üzere aynı renkte idi. Öte yandan iPhone 5C, duyuru ile birlikte beş farklı renk seçeneği ile piyasaya sunulmuştu.

İPhone X ise henüz Altın renk seçeneğine sahip değil. Her iki durumda da Apple gibi bir telefon üreticisinin bu kadar muhafazakar olmayan renk seçenekleri sunması çok iyi bir gelişme. 

Whatsapp