5.5 inç Xiaomi Mi Mix'in Gerçek Olmadığı Açıklandı

Son günlerin popüler haberleri arasında yer alan Xiaomi Mi Mix Nano haberleri şirket yetkilileri tarafından yalanlandı. 5.5 inç Xiaomi Mi Mix Nano telefon gerçek değil.

Bugün erken saatlerde Mi MIX Nano olarak bilinen Xiaomi Mi MIX'in mini sürümünü gözler önüne serdiği iddia edilen bir başka resim internete sızdırıldı. Paylaşılan görselle birlikte, Mi Mix'in 5.5 inç ekranlı Mini versiyonu olduğu belirtilen telefonun önümüzdeki ay satışa sunulacağı iddia edilmişti. 6.4-inç ekranlı Mi MIX'ın elde daha iyi duracak bir versiyonu ile piyasaya sunulacak olması heyecan verici olabilirdi ancak Xiaomi pazarlama müdürü Zang Zhiyuan, böyle bir ürünün mevcut olmadığını söyledi.

Xiaomi pazarlama müdürü Zang Zhiyuan Weibo hesabı üzerinden yaptığı açıklamada: "Xiaomi Mi Mix Nano diye bir ürün yok, satış yapmak için ucuz numara çeken bir firma var." dedi. Zhiyuan açıklamasında, rakiplerinin Xiaomi Mi Mix'in tanıtımı ile birlikte üzerine çektiği dikkatleri dağıtmak ve kendi satışlarını artırmak istediğini ima etti. 

Tüketicilerin büyük çoğunluğu için, 6,4 inç ekrana sahip bir akıllı telefon, rahatça taşımak ve kullanmak için çok büyük görünüyor. Bu nedenle Mi Mix'in daha küçük (yine de güzel boyutta olsa da) 5.5 inçlik versiyonuna gerçekten çok büyük bir ilgi oluştu. Zhiyuan haklıysa ve Mi Mix Nano gerçekten yoksa, tüketiciler Siyah ya da Beyaz renk seçeneği arasında Mi Mix tercihi yapmak zorunda. Tabi ki internete sızdırılan Beyaz renkli Mi Mix görüntüleri de sahte değilse. 

Whatsapp