5.4 inç ve 6.7 inç 5G iPhone'lar ve 6.1 inç LTE iPhone,, 2020'de OLED EKran ile geliyor 

Apple’ın 2020 yılındaki piyasaya süreceği İPhone'ları, 5G desteği ve ikisi OLED üç farklı boyutta ekran ile geliyor.

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, gelecekteki iPhone telefonlar hakkında yeni bir rapor daha paylaştı. Analist bu sefer 2019 iPhone'lar hakkında bir detay vermedi ancak 2020 İPhone'lara dair birkaç ilginç bilgi paylaştı. Ming-Chi Kuo’ya göre, 2020 İPhone'ların tamamı OLED ekranlarla gelecek ve iki yeni boyut ve 5G desteği ile piyasaya sürülecek.

Ünlü analist, 5G ağ desteği ve OLED ekran panelleriyle sahip 5.4 inç ve 6.7 inçlik iki premium iPhone iPhone modelinin daha piyasaya sürülmesini bekliyor. Üçüncü model ise, LTE destekli 6.1 inç OLED ekranı ile Phone XR'nin halefi olacak. Bu bilgi, 2019 iPhone XR'nin standart bir LCD ekranla gelen son Apple akıllı telefon olacağını iddia eden tüm söylentileri de temel olarak doğruluyor.

5.4 inçlik iPhone modeli, daha küçük ekranlı premium seviye iPhone hayranları için çok güzel bir alternatif olacak. Şu anda En küçük ekranlı premium iPhone modeli iPhone XS ancak o da 5.8 inçlik bir ekrana sahip. 5.4 inçlik bir ekrana geçmek, mevcut ürünlerden daha küçük bir cihaz olmasını sağlayacak ve muhtemelen önceki iPhone modellerine benzeyecek. Ayrıca, her yıl gitgide büyüyen ekranlı akıllı telefonları tercih ermek istemeyenler için iyi bir seçenek olacak. Öte yandan iPhone XS Max ise 6.5 inç ekrandan 6.7 inç ekrana çıkacak. 

Bu arada 2019 iPhone'lar Eylül ayı sonlarında piyasaya sunulacak ve 5G ağ desteğinin en önemli yenilik olduğu bu dönemde, 2019 iPhone modellerinde 4G LTE modemler yer alacak. 

Whatsapp