512GB'lık Samsung Galaxy Note9'un Fiyatı Dudak Uçuklatacak

Samsung Galaxy Note 9, bugün yeni görüntüleri ve 512GB versiyona ait fiyatı internete sızdırıldı.

Samsung’un Galaxy Note 9 tanıtım etkinliğinin 9 Ağustos’ta yapılması planlanıyor. Galaxy Note 9'un yanı sıra şirketin, Galaxy Watch, Kablosuz Şarj Cihazı Duo gibi çeşitli ürünleri de sunması bekleniyor. Yeni bir sızıntıda, amiral geminin 512GB'lık bir versiyonda geleceği ve başlangıç modelinin 64GB yerine 128GB'lık versiyonu olduğunu iddia ediliyor.

Birden fazla canlı görüntü ve bir çok render görüntüleri internete sızdırılmış olsa da cihazın ön tarafını henüz net bir şekilde göremedik. Ancak Galaxy Note9'un çeşitli renk seçeneklerine sahip S Pen ile birlikte geleceği biliniyor. Telefonun tasarımı, artık arka kamera modülünün altında bulunan parmak izi sensörü hariç, Galaxy Note 8'i andırıyor. Sızan yeni görüntüde, Galaxy Note 9'un yanında, Gear S3 smartwatch, Gear IconX kulaklıkları ve piyasada mevcut olan hızlı şarjlı kablosuz şarj standını da görebiliyoruz. 

Samsung'un bu aksesuarları, kutu içeriğinde ücretsiz olarak mu sunacağı yoksa ayrı olarak satışa sunacağı henüz bilinmiyor. Ancak bu teni görüntü, bilinen bazı bilgileri doğrulamak dışında, yeni bilgileri ortaya çıkarmıyor. 

Teknik özellikleri açısından Galaxy Note 9, Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti veya bölgeye bağlı olarak Exynos 9810 yonga setinden güç alacak. Cihaz standart olarak 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile sunulacak ve 4.000 mAh bataryaya sahip olacağı doğrulandı. 

Fiyatlara gelince; Samsung Galaxy Note9'un 512GB'lık modelinin 1250€ / 1460$ fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. 128GB dahili depolama alanına sahip baz modelin ise 1.050€ fiyata mal olacağı iddia ediliyor. Siyah, Mavi ve Mor renklere sahip olacak Galaxy Note 9, 9 Ağustos tarihinde resmi olarak duyurulacak. 

Whatsapp