4GB RAM'li Xiaomi Redmi Note 4 Yarın Satışa Sunulacak

Xiaomi, orta seviyedeki iddialı akıllı telefonu Redmi Note 4'ün yeni bir versiyonunu yarın online satışa sunmaya hazırlanıyor. Redmi Note 4, 4GB RAM desteği ile satışa sunuluyor.

Xiaomi, Redmi serisini pek çok rakibe oranla daha uygun fiyatlı cihazlar olarak konumlandırıyor ve Redmi Note 4, şirketin aldığı bu pozisyon için en yeni örnek olarak gösteriliyor. Xiaomi Redmi Note 4,  bugüne kadar çevrimiçi mağazalarda genellikle 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip versiyonu satışa sunmuştu. Ancak Çin merkezli üretici bugünden itibaren Xiaomi Redmi Note 4'ün 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip yeni bir versiyonunu daha satışa sunuyor. 

Genişletilmiş depolama alanı ve RAM kapasitesi dışında bu özel Xiaomi Redmi Note 4 versiyonu standart versiyonla aynı özelliklere sahip. 5.5 inç büyüklüğünde full HD ekrana sahip olan Redmi Note 4, 2.1 GHz hızında çalışan Mediatek Helio X20 yonga setinden güç alıyor. 13MP arka kamera ve 5MP ön kameraya sahip olan Redmi Note 4, 4.100 mAh batarya ile besleniyor ve dual sim desteğine de sahip. 

Xiaomi Redmi Note 4 yarın Çin saati ile saat 10: 00'da 1.399 Yuan ya da 200 USD'lik fiyatla Xiaomi'nin resmi mağazası JD.com, Xiaomi alışveriş merkezi ve Lynx'de resmi olarak satışa çıkacak. Özel sürüm Redmi Note 4,  Açık Mavi ve Parlak Siyah olmak üzere sadece iki farklı renk seçeneğine sahip. 

Yeni Xiaomi Redmi Note 4'ün dünya çapında satışa sunulması ile ilgili şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat Xia Mediatek işlemciye sahip Redmi cihazları  sadece Çin'de satışa sunduğu göz önüne alındığında 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip bu özel versiyonun uluslararası pazarlarda satışa sunulmaması da gündeme gelebilir. 

Whatsapp