32 GB iPhone 6, altın rengi seçeneğiyle ülkemizde satışta

Akıllı telefon üretiminin önemli ismi olan Apple firmasının geliştirdiği iPhone 6 modeli, altın renk seçeneği ve 32 GB kapasiteli sürümüyle N11.com üzerinden satışa sunuldu.

Apple, yüksek kalitede çekilen fotoğraf ve videolar için depolama sorununu ortadan kaldıracak 32 GB’lık iPhone 6’nın ardından bu kez kısıtlı tuttuğu renk seçeneğini genişletti. iPhone 6 32GB Gold n11.com’da satışa açıldı.

iPhone 6’lardaki depolama alanını tekrardan yapılandırarak 16’dan 32 GB’a yükselten Apple, bu kez de modelin rengine el attı. Space Gray olarak piyasaya sürülen iPhone 6 32 GB, artık Gold rengiyle de satışta olacak.

Apple’ın 32 GB depolama alanlı ilk cihaz serilerinde yer verilmeyen Gold renk, n11.com’da satışa açıldı. Uygulamalara ve fotoğraf çekmeye meraklı kullanıcılarını sevindirecek yeni hafıza seçenekli cihaz, bu kez rengiyle de Apple kullanıcılarını sevindiriyor. iPhone 6 32 GB n11.com’da 2.019 TL’den satışa sunuluyor.

Cihazın renk seçeneği dışında ana modelle arasında herhangi bir farklılık olmadığını söyleyebilecekken, tek farkındalığın depolama alanı ve renk seçeneği olduğunu söylemeliyiz. Eğer iPhone 6 modelinin tüm teknik özelliklerini yeniden hatırlamak yada incelemek isterseniz aşağıdaki cihaz sayfasına erişerek detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Whatsapp