256GB'lık Galaxy S9+ Türkiye'de Satışa Sunuldu

Samsung'un Şubat ayında tanıttığı en yeni amiral gemisi Galaxy S90'ın 256GB dahili depolama alanına sahip versiyonu Türkiye'de satışa çıktı.

Güney Koreli üretici Samsung'un Şubat ayında tanıtarak Mart ayının ilk yarısında satışa sunduğu ve saniyede 960 kare çekebilen ultra ağır video çekim özelliği, üstün düşük ışık performansı ve artırılmış gerçeklik emojileri (AR Emoji) gibi özellikleriyle büyük ses getiren Galaxy S9+ akıllı telefonun 64GB ve 128GB dahili depolama alanı kapasiteli versiyonlarının ardından 256GB dahili depolama alanına sahip versiyonu sadece shop.samsung.com/tr’de olacak şekilde satışa sunuldu.

Daha yüksek depolama alanına ihtiyaç duyanlar için 400GB’a kadar microSD kart desteği de bulunan Galaxy S9+ ile en güzel anlarının yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını ve videolarını her zaman telefonlarında saklamak isteyenler için kapasite sorununu ortadan kaldırmış oluyor. Uzun seyahatler esnasında film izlemekten keyif alanlar ise telefonlarının hafızasında 4K çözünürlükte çok sayıda film ile birlikte yola çıkarak yolculuklarını daha eğlenceli bir hale getirebiliyor.

64GB, 128GB ve 256GB seçenekleri bulunan Galaxy S9+ sırasıyla; 5.199 TL, 5.399 TL ve 5.699 TL fiyatla shop.samsung.com/tr adresinden satın alınabiliyor. İsteyen tüketiciler anlaşmalı kurumla 12 ay vade farksız ödeme seçeneğini ya da Galaxy S9+ ile birlikte ücretsiz 128GB Hafıza Kartı ve Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı seçeneğini tercih edebiliyor.

Whatsapp