21 Milyon Türk Kripto Para Borsalarını ve Kripto Paraları Tek Platformda Topluyor

21 Milyon, kripto para birimlerinin fiyatlarını Türk Lirası bazında bir arada görebileceğiniz,  kripto para borsalarının karşılaştırmasını yapabileceğiniz, tüm borsa paritelerini bulabileceğiniz bir platformdur.

Kripto para birimleri popülerliklerini arttırdıkça Türkiye kripto para borsaları ve bu borsalarda listelenen kripto para birimlerinin sayısı artıyor. Yatırımcılar için ise hem kripto para borsalarını takip etmek hem de bu borsalarda yer alan kripto para birimlerini takip etmek önemli hale geliyor. Ancak tüm verilerin farklı farklı yerlerden araştırılması zaman açısından büyük bir kayba yol açıyor. 21 Milyon da tam olarak bu konuyu yatırımcılar için kolay bir hale getiriyor.

21 Milyon’un Özellikleri

21 Milyon, kripto para birimlerinin fiyatlarını Türk Lirası bazında bir arada görebileceğiniz,  kripto para borsalarının karşılaştırmasını yapabileceğiniz, tüm borsa paritelerini bulabileceğiniz ve Türkiye’de yer alan kripto para borsalarının verilerine anlık olarak erişebileceğiniz bir platform olarak nitelendirilebilir.

21 Milyon platformunda bulunan kripto para birimlerinin fiyatlarının TL olarak kullanıcıya sunuluyor olması dikkat çeken bir durum olarak nitelendiriliyor. Çünkü Türkiye kripto para yatırımı konusunda oldukça üst sıralarda yer alıyor ve bu sebeple de yatırımcıların işlerini kolaylaştıracak platformlar her geçen gün daha önemli hale geliyor.

21 Milyon’da şu anda 12 adet Türk kripto para borsası ve 108 adet kripto para birimi bulunuyor. Yapılan açıklamalara göre ilerleyen zamanlarda platforma daha fazla sayıda Türk borsası ve kripto para birimlerinin eklenmesi planlanıyor.

Bunlara ek olarak kullanıcılar 21 Milyon ile gündemin önemli haberlerine ve önemli gelişmelere ulaşım sağlayarak yatırım stratejilerini konumlandırabiliyor. Dolayısıyla 21 Milyon’da farklı platformlardan güncel haberler de yer alıyor .

21 Milyon Puanı Nedir?

Platformda borsalar, “21 milyon puanı” adı verilen bir puanlama sistemine tabii tutuluyor. Yapılan açıklamalara göre, 21 milyon ekibi tarafından yapılan bu puanlama tamamen nesnel kriterlere göre hesaplanıyor. Hesaplama yapılırken ise  platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanılıyor. Ayrıca belirlenen kriterler doğrultusunda puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.

Öte yandan kullanıcılar “Türkiye’deki kripto para birimleri” sekmesini kullanarak coin’lerin; TL cinsinden fiyatlarını, 24 saatlik, 7 günlük ve 30 günlük fiyatlarını ve Türkiye’deki 24 saatlik hacimlerini anlık olarak görüntüleyebiliyor.

Whatsapp