2019’un Windows için geliştirilmiş en iyi PDF programları (Black Friday)

Windows için PDF programı almaya karar veren kullanıcılara paralarının boşa gitmemesi için yazımızı okumasını tavsiye ediyoruz.

Dosya formatları arasında hiç şüphesiz dokümanlar için en çok kullanılanların başında PDF geliyor. Bir yandan PDF dosyaları oluşturmak, diğer yandan da bunları görüntülemek için oldukça farklı programlar sizlere ücretli ya da ücretsiz sunulmakta.

Bu yazımızda sizlere 2019’un Windows için geliştirilmiş olan en iyi PDF programlarını sunuyoruz. Birbirinden farklı özellikler ve arayüz ile gelen bu programlar hakkında çok daha detaylı bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Sunulan bir çok PDF programları ise profesyonel özellikler eksik olarak geliyor ya da büyük dosyalar için optimize sorunları ile kullanıcıları çileden çıkartıyor. Ayrıca bir çoğu diğer dosya formatları için de destek sunmuyor.

Windows için en iyi PDF programları

PDF programı almaya karar veren kullanıcılara paralarının boşa gitmemesi için yazımızı okumasını tavsiye ediyoruz.

Black Friday 2020 Özel İndirimi Kaçırmayın. Hemen tıklayın. 

PDF programları arasında en çok dikkat çekenlerden birisi PDFelement adındaki program olurken, tamamen Windows uyumlu olan bu program kullanımı oldukça kolay yapısı ile oldukça başarılı. PDFelement birbirinden farklı özellikler sunuyor ve bu ülkeler arasında da PDF dosyasını değiştirme, yaratma, çevirme, şifre koruma ekleme ve imza ekleme yer alıyor.

Ayrıca PDFelement’in hem Home hem de Professional sürümü ücretsiz döneme süresi ile deneme fırsatı da sunmakta. Bu kullanışlı program, ORC özelliğine sahip ve böylece taradığınız yazı dosyalarını kolayca çevirebilirsiniz.

Kullanıcı Arayüzü

PDFelement programı kullanıcı dostu yapısı ile dikkat çekiyor. Bu programı kullanmak için kesinlikle profesyonel bilgisayar kullanıcısı olmanız gerekmiyor. Basit yapısı ile tüm özellikler parmaklarınızın ucunda.

Bu program Microsoft Office’e benzerliği ile kullanıcıları memnun ederken, Word’ü kullananlar için oldukça basit gelecektir. İlk yükleme ekranında PDF oluşturma, birleştirme, düzenleme sunulurken, bir dizi PDF şablonu da gelmekte.

Tamamen yeni dosya oluşturmak istemeyenler için PDF şablonları büyük kolaylık sunuyor. İş başvuru formları, satın alma anlaşmaları gibi farklı şablonları deneyebilirsiniz.

Bonus

Şu an PDFelement, tüm kullanıcılarına 2019 yılının yeni tüm yazdırma ve hassas planlama şablonlarını ücretsiz olarak sunmuş durumda. Buraya tıklayarak hemen şimdi alabilirsiniz.

Black Friday 2020 Özel İndirimi Kaçırmayın. Hemen tıklayın. 

Düzenleme ve Tasarım

PDFelement programı ile bir PDF dosyası oluşturduğunuzda hemen düzenleme araçları devreye girer ve ayrıca şerit üzerinden de çok daha kolay özelliklere ulaşılabilir. Küçük bir tıklama ile birlikte dosyanın herhangi bir yerine yazı ekleyebilir ve değiştirebilir, resimleri ekleyebilir. Ya da arka planı değiştirebilirsiniz.

 

Ortak dokümanlar

Birden fazla kişinin ortak olduğu PDF dokümanları için PDFelement belirli alanları vurgulayan, öne  çıkartan, başkalarına farklı bilgiler sunacak olan yapışkan notlar eklemenizi de sağlar. Bu şekilde gereksiz toplantılar yapılması da engellenmiş olur.

Belgelerinizdeki verilerin hassas veya özel olduğu durumlarda, belge içerisindeki belirli bölümleri ileride yeniden düzenleyebilmek ve parola koruması eklemek için bu yazılımdaki araçları kullanabilirsiniz.

Form İşleme

PDFelement’in sunduğu özelliklerden biri de form işleme olurken, toplu işleme gücü ile birlikte özellikle işletme kullanıcılarının çok sayıda PDF dosyasından kolayca veri ayıklamasını ve bunları doğrudan elektronik tablolara gönderebilmesine olanak sağlar.

Toplu tarama teknolojisi ve ORC karakter tanıma özelliği, çoklu formlarda mükemmel kullanım imkanı sunuyor.

Çoklu sayfa dönüştürme

Bazen kullanıcılar çoklu sayfalara sahip olan PDF dosyalarını çok daha paylaşılabilir bir hale getirmeyi ister. PDFelement sunduğu basit özellikler sayesinde çoklu sayfaların tek bir resim dosyası haline getirebilmesine izin verir.

PDFelement ister yeni başlayan olsun ister profesyonel kullanıcılar olsun kesinlikle en iyi özellikler sunan PDF programlarından birisi ve 30 günlük deneme süresi ile dikkat çekiyor. Sürüme göre değişmekle birlikte sadece 59.95$ ya da 99.95$ ödeyerek, zaman ve özellik kısıtlaması olmadan istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Tüm ziyaretçilerimiz için mükemmel haber ise, bu profesyonel pfd editör yazılımını şu anda %40 a varan indirimlerle alabilirsiniz.

Black Friday 2020 Özel İndirimi Kaçırmayın. Hemen tıklayın. 

PDFelement Windows XP/Vista/7/8/10 ile uyumlu ve ayrıca Apple’ın MacOS işletim sisteminde de kullanılabilir.

  • Foxit PhantomPDF

Foxit, Foxit Reader ile tanınırken, PDF için bir çok önemli ve kullanılabilir özelliği de beraberinde getiriyor. PhantomPDF kesinlikle PDF oluşturmak, düzenlemek ve değiştirmek için en iyi programlardan birisi. Ayrıca ortak çalışma ve bulut desteği ile de dikkat çekiyor.

Kolay bir şekilde PhantomPDF ile düzenleme yapabilir, organize edebilir ve ayrıca farklı format desteği ile de istediğiniz formatta kaydedebilirsiniz.

PhantomPDF, önemli bir özellik olan ConnectedPDF’i sunuyor. Bu özellik bulut desteği ile farklı kullanıcıların aynı PDF dosyaları üzerinde işlem yapabilmesine olanak sağlamakta.

Foxit PhantomPDF abonelik sistemi ya da tek ödeme ile alınabiliyor. Aylık 8$ ödeme yapabilir ya da 159$ödeyerek tamamen sınırsız sahip olabilirsiniz.

  • Adobe Acrobat Pro DC

PDF denilince akla gelen isimlerin başında kesinlikle Adobe vardır. PDF formatının arkasındaki isim olan Adobe , sunduğu programlar ile PDF düzenleme, oluşturma, yayınlama açısından da çözümler sunuyor. Adobe Acrobat Pro DC farklı dosya formatlarını da destekliyor.

Adobe Acrobat Pro DC programını aylık ödemelerle kullanabilirsiniz. Yıllık olarak 180$gibi bir ödeme yapmak gerekiyor.

  • Sejda PDF Editor

Bu PDF programı da aylık ödeme sistemi ile sunuluyor. Aylık ödeme yaparak belirli süre içerisinde tüm özelliklere online olarak erişilebiliyor. Web browser üzerinden dosyaları kolaylıkla düzenleyebilirsiniz.

Bu programı kullanabilmek için ilk olarak PDF dosyasını internet üzerinden yüklemek gerekiyor. Ya da boş bir PDF dosyası açılarak başlanabilir. Aylık olarak ödenmesi gereken tutar ise 6$.

 

  • PDFBuddy Online PDF Editor

PDFBuddy Online PDF Editor, adından da anlaşılacağı üzere üstte olduğu gibi online olarak kullanılan bir PDF düzenleme programıdır. Web tarayıcısı üzerinden PDF dosyaları oluşturulabilir, düzenlenebilir ve farklı dosya formatlarına çevrilebilir.

Bu programı kullanabilmek için aylık 7.99$ ödeme yapmak gerekiyor.

Whatsapp