2019 En İyi Ücretsiz Antivirüs Programları

Bilgisayarların ve mobil cihazların vazgeçilmez programları antivirüsler 2019 yılında da hayatımızda olmaya devam ediyor. Sizler için en iyi ücretsiz antivirüs programlarını bir araya getirdik.

Gerek bilgisayar gerekse mobil cihazlara farklı yollarla zararlı yazılımlar bulaşabiliyor. Bu gibi durumlarda kullanıcıların yardımına koşan antivirüs yazılımları hayatımızda oldukça önemli bir yere sahip diyebiliriz. Özellikler internet çağında olduğumuzu düşünürsek birçok verilerin sunucularda yani internet ortamında saklandığını unutmamak gerekiyor.

Bu sebeple verilerin korunmasında önemli rol oynayan koruma programları hakkında sizler için bu makaleyi hazırladık. 2019 ücretsiz antivirüs programları kapsamında sizlere birçok koruma uygulaması sunacağız. Aşağıdaki programlardan herhangi bir tanesini indirip bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza yükleyerek zararlı yazılımlara karşı koruma sağlayabilirsiniz.

2019 En İyi Ücretsiz Antivirüs Programları


Total AV Antivirüs Programı

BURAYA tıklayarak resmi sitesine giderek göz atabileceğiniz Total AV virüs temizleme programı Türkçe dil desteği ile kullanması son derece kolay bir arayüz sunmaktadır. Sadece birkaç tıklama ile anlık olarak koruma özelliği ve virüs tarama özelliği sunan bu uygulamayı listemizin başına aldık diyebiliriz.

Ücretsiz olarak birçok özellik sunsa da bazı önemli detaylı özellikleri ücretli sürüm ile kullanıcılara sunan bu program yinede en çok tercih edilen ücretsiz antivirüs programları arasında yer almaktadır.

AVG 2019 

Ücretsiz antivirüs programları arasında en popülerlerinden bir tanesi olan AVG 2019 programını BURAYA tıklayarak resmi sitesi üzerinden indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Diğer programlar gibi ücretsiz sürümden daha fazla ek özelliği ücretli sürüm ile sunan bu programda da hem virüs koruması hemde internetten gelebilecek zararlı yazılımlara karşı koruma özellikleri bulunmaktadır.

Avast Antivirüs

BURAYA tıklayarak tamamen ücretsiz bir şekilde indirerek kullanabileceğiniz Avast ücretsiz antivirüs programı ile bilgisayarınıza bulaşan zararlı yazılımları temizleyebilir ve gelecekte bulaşacak olan zararlı yazılımlara karşı bir önlem alabilirsiniz. İçerisinde yer alan dahili VPN özelliği sayesinde internet bağlantınızı daha güvenli bir hale getirirken yasaklı sitelere giriş imkanı da sağlamaktadır.

Norton Security Virüs Koruma

Eskilerin hiç unutmadığı antivirüs programı olan Norton her ne kadar ücretli olarak satılsa da kullanıcılara 30 gün ücretsiz deneme süresi vermektedir. Aslında tam olarak ücretsiz bir antivirüs programı değildir fakat çok iyi özelliklere sahip olduğu için listeye eklemek istedik. En geniş virüs listelerinden bir tanesine sahip olan Norton ile gelişmiş bir korumaya sahip olabilirsiniz. Eğer Norton deneme süresini başlatmak istiyorsanız BURAYA tıklayarak Norton Security ücretsiz indir seçeneğine tıklayarak 30 günlük ücretsiz sürümü indirebilirsiniz.

Kaspersky Antivirüs

Rus merkezli antivirüs programı olan Kaspersky şuanda dünya üzerinde bilinen en iyi koruma özelliklerini sunuyor diyebiliriz. Bu noktada en iyisi olsa da geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan bazı iddialar sebebiyle kullanıcıları bilgilerini sızdırmak suçundan şirkete çok sayıda dava açılmıştı. Yinede yılların vazgeçilmezi olan Kaspersky ücretsiz antivirüs uygulamasını BURAYA tıklayarak bilgisayarınıza indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Panda Antivirüs Programı

BURAYA tıklayarak ücretsiz Panda antivirüs programını indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Ücretsiz sürümde genel anlamda koruma sağlarken ücretli sürümde ise çok daha detaylı koruma özellikleri sunmaktadır. Dahili VPN özelliği ile de yasaklı sitelere giriş imkanı ve güvenli gezinti imkanı vermektedir.

Avira Antivirüs Programı

BURAYA tıklayarak indirebileceğiniz Avira Antivirüs sayesinde bilgisayarınızı ve çıkarılabilir depolama cihazlarını ( flaş bellek veya harici harddisk gibi ) zararlı yazılımlara karşı koruyabilirsiniz. Türkçe dil desteği bulunan Avira ile sadece tek tıklama yaparak virüs taraması yapabilirsiniz. Anlık koruma özelliği ile her an bilgisayarınızı koruyan bu uygulamayı da deneyebilirsiniz.

Android Antivirüs Programları


Kaspersky Android

Eğer zararlı reklamlardan kurtulmak ve postanıza gelen şüpheli dosyaları kontrol etmek istiyorsanız Kaspersky Android Antivirüs uygulamasını kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Türkçe dil desteğine sahip bu uygulama ile mobil cihazınızı zararlı yazılımlara karşı koruyabilirsiniz.

Bitdefender Android

Türkçe dil desteğinin yanı sıra sayısız ödülü sayesinde en popüler Android virüsten koruma programlarından bir tanesi olan Bitdefender Internet Security uygulamasını BURAYA tıklayarak telefonunuza indirebilirsiniz. Arka planda çalışarak sürekli olarak telefonunuzu korur.

Avast Android

BURAYA tıklayarak indirebileceğiniz Avast Android uygulaması ile zararlı reklam yazılımları, zararlı mail dosyaları ve Android cihazınıza gelebilecek herhangi bir zararlı dosyayı silerek telefonunuzu güvende tutabilirsiniz. Diğer programlar gibi arka planda sürekli olarak çalışma özelliğine sahiptir.

Panda Security

Dünyaca ünlü antivirüs programı olan Panda'nın resmi Android uygulamasıdır. BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebileceğiniz Panda Antivirüs uygulaması ile sizde Android cihazınızı zararlı yazılımlara karşı koruyabilirsiniz. Ücretsiz VPN servisi sayesinde telefonunuz üzerinden farklı sunuculara bağlanarak daha güvenli internet deneyimi yaşayabilirsiniz.

AVG Android

AVG'nin resmi Android uygulamasını BURAYA tıklayarak cihazınıza indirebilirsiniz. Türkçe dil desteği, mail koruma, yabancı dosyalara karşı tarama ve daha birçok farklı güvenlik özelliğini ücretsiz olarak sunan bu koruma programı dilerseniz ücretli sürümde size çok daha detaylı güvenlik sağlayabiliyor.

Security Master

Android dünyasının en popüler uygulamalarından biri olan Security Master adından da anlaşılacağı üzere size tam anlamda güvenlik özellikleri sunan çok amaçlı bir uygulamadır. Yüz milyonlarca kullanıcıya sahip en popüler ücretsiz Android antivirüs uygulamaları arasında yer almaktadır. BURAYA tıklayarak sizde indirebilir ve Türkçe dil desteğine sahip olan bu uygulamayı deneyebilirsiniz.

360 Security

Yine yüz milyonlarca kişinin kullandığı en popüler Android koruma programlarından bir tanesi olan 360 Security, Türkçe dil desteği ve içerisinde barındırdığı hızlandırıcı, VPN ve koruma özellikleri ile çok amaçlı bir uygulama olarak kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. BURAYA tıklayarak sizde indirebilir ve ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz.

iOS Antivirüs Programları


Avira iOS

BURAYA tıklayarak indirebileceğiniz Avira iOS antivirüs uygulaması size farklı konularda koruma özellikleri sunmaktadır. iOS cihazlara pek fazla virüs bulaşmaz gibi düşünülse de zararlı reklamlar sebebiyle tarayıcı üzerinden farklı durumlar başınıza gelebilir. Eğer her ihtimale karşı güvenlik önleminizi kendiniz almak istiyorsanız bu uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz.

Trend Micro Mobile Security

BURAYA tıklayarak indirebileceğiniz iOS antivirüs uygulaması Trend Micro Mobile Security ile yine diğer koruma uygulamalarına benzer şekilde tarayıcıdan bulaşabilecek zararlı yazılımlara karşı cihazınızı koruyabilirsiniz. Wifi ve mobil veri her iki bağlantı içinde güvenlik sağlayan Trend Micro ile iOS cihazınızı güvende tutabilirsiniz.

McAfee

Size temel anlamda birçok farklı güvenlik özelliği sunan McAfee iOS uygulaması ile zararlı reklam yazılımlarını engelleyebilir, dahili VPN servisini kullanarak internete daha güvenli bir şekilde bağlanabilir ve temel koruma özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Her ne kadar iOS cihazlar için güvenlik uygulaması önerilmese de BURAYA tıklayarak McAfee iOS sürümünü telefonunuza indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Whatsapp