2018 iPhone'lar Eylül Ayında Satışa Sunulacak, Daha Büyük Apple Watch da Geliyor 

Apple'ın 2018 iPhone modellerini Eylül ayındaki duyurunun ardından yine aynı ay içerisinde satışa sunacağı ve daha büyük bir Apple Watch'ın da piyasaya sunulacağı iddia ediliyor.

Apple analisti Ming-Chi Kuo, son raporunda yepyeni bilgiler verdi ve 2018 ve 2019 iPhone'lar, iPad'ler, daha ucuz MacBook Air'ler ve Face ID kilidi özellikli iPad'ler hakkında detaylar paylaştı.

IPhone'lardan başlayarsak, Ming-Chi Kuo, en küçük 6.1 inçlik iPhone versiyonundaki gecikmelere rağmen, Eylül ayında üç yeni 2018 iPhone'un duyurulacağını ve piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ayrıca 6.1 inç IPS ekranlı modelin, 600-700$ arasında daha rekabetçi bir fiyatla, iPhone X'e benzer özellikler sunacak şekilde mevcut iPhone sahiplerini hedef alacağını düşünüyor.

2019 iPhone'lara gelince, Ming-Chi Kuo, 2019 iPhone modellerinin çığır açan bir inovasyona sahip olacağını ve sahip olacağı özelliklerin daha önce hiç bir cihazda görülmemiş olacağını öngörüyor, ancak tasarım ve teknolojilerle ilgili daha fazla ayrıntı bu yıl Eylül ve Ekim aylarında ortaya çıkacak.

Apple Watch'a gelince, bu yılın ikinci yarısında daha büyük ekran ve ek sağlık izleme sensörlerine sahip yeni bir Apple Watch'ın tanıtılması bekleniyor. Face ID teknolojisine sahip yeni bir iPad duyurusu da bekleniyor ve yeni bir düşük fiyatlı MacBook Air'in de çalışmaları devam ediyor. Yeni Macbook Air, Macbook Air'in eski donanımı ve makul olmayan fiyat etiketi göz önüne alındığında en çok beklenen cihazlardan biri olacak denilebilir. 

Her halükarda, 2018 yılının ikinci yarısı, Apple için yeni cihazlarla dolu bir dönem olacak gibi görünüyor. 

Whatsapp