2 TB kapasiteli iCloud paketinin fiyatında %50 indirim yapıldı

Apple kullanıcılarının en çok tercih ettiği iCloud servisinden 1 TB kapasiteli paketi kaldırdığını duyururken, 2 TB kapasiteli paket fiyatının ise %50 oranında indirildiğini açıkladı.

Akıllı cep telefonu ile tablet bilgisayar pazarının şüphesiz en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Apple, tüketiciler tarafından en çok tercih edilen servisi olan iCloud'un 2 TB kapasiteli paketinde indirime gitti. Bu servisi tercih eden ve daha geniş bir depolama alanına ulaşmak isteyen kullanıcıların yüzü bu indirimle birlikte gülerken, paketin fiyatında %50'lik oranda düşme yaşandı.


2 TB kapasiteli paketin fiyatı WWDC 2017 etkinliği öncesinde ayda 19,99 dolar karşılığında satışa sunulurken, paket etkinlik sonrasında 9,99 dolarlık fiyat etiketiyle satın alınmaya başlanıldı. Bu paketin düşen fiyatının ardından bir karar alan Apple, 1 TB kapasiteli paketin satışlarına da son verdiğini açkladı.


Daha önce 1 TB kapasiteli paket alanların paket tercihlerinin aylık 9.99 dolara 2 TB olarak güncelleneceğini duyuran Apple, bu kullanıcıların herhangi bir işlem yapmasına gerek olmadığı ve güncellemenin otomatik olarak gerçekleştirileceğini duyurdu.

İşte tüm iCloud paket seçenekleri ve ücretlendirmeleri


 

5 GB kapasiteli iCloud Paketi  Ücretsiz
50 GB kapasiteli iCloud Paketi $0.99 / aylık 
200 GB kapasiteli iCloud Paketi $2.99 / aylık 
2 TB kapasiteli iCloud Paketi $9.99 / aylık
Whatsapp