13 Haziran'da Meizu, M3S akıllısını gün yüzüne çıkartacak

Meizu'nun yeni akıllı telefonu M3S adı ile haftaya resmi olarak tanıtılacak.

Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Meizu, bu sene yeni modelleri ile dikkatleri üzerine çekmiş ve kısa bir süre sonra da yeni bir akıllı telefon modeli daha duyuracağına dair bilgiler gelmişti.

Meizu'nun bu yeni akıllı telefonunun daha önce iddialara göre Meizu M3 Metal olarak adlandırılacağı ifade ediliyordu. Ancak Çin merkezli Sina adındaki teknoloji sitesi üzerinden gelen bilgiye göre yeni akıllı telefon Meizu M3 Metal olarak değil, Meizu M3S adı ile pazara sunulacak.

Meizu'nun yeni akıllı telefonu 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 1280x720 piksel HD olacak. Akıllı telefon MediaTek tarafından geliştirilen 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MT6750 yonga setinden güç alacak.

2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi içerecek olan akıllı telefonun ayrıca 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içerecek bir versiyonunun daha olacağı ifade edilmekte. Akıllı telefon microSD kart desteği içerirken, ayrıca cihazın arka yüzünde 13MP kamera yer alacak ve ön kamera da 5MP olarak gelecek.

Farklı renk seçenekleri ile sunulacak olan Meizu M3S akıllı telefonda parmak izi tarayıcısına da yer veriliyor.

Google Android 5.1 Lollipop ile sunulması büyük ihtimal olurken, fiyatının ise 2GB ve 3GB versiyonlar için 799 Yuan ($121) ve 899 Yuan ($136) olacağı belirtiliyor.

Whatsapp