128GB Depolama Alanına Sahip LG G6+, ABD'de Satışa Sunuldu

LG'nin daha fazla depolama alanı kapasitesi ile güncelleyerek G6+ adını verdiği LG G6'nın yeni versiyonu gayrı resmi olarak ABD'de satışa sunuldu.

Güney Kore temsilcisi LG geçtiğimiz ay amiral gemisi akıllı telefonu G6'nın daha fazla depolama alanına sahip bir versiyonunu resmi olarak duyurdu. LG G6 + ya da LG G6 Plus adını alan cihaz, 32 GB dahili depolama alanına sahip olan normal G6'nın aksine, 128 GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor.

LG, LG G6+ modelini Güney Kore'de satışa sunmaya hazır olsa da, telefonun Amerika Birleşik Devletleri'nde piyasaya çıkması hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı ve şirketin bu yükseltilmiş G6 versiyonunu ABD'de resmen satışa sunmayı planlamaması da muhtemel. Bununla birlikte, bir LG G6 + satın almak isteyenler, Amazon üzerinden sipariş verebilir. 

Üçüncü taraf bir Amazon satıcısı, kilitli olmayan LG G6 + akıllı telefonun uluslararası versiyonunu mavi veya altın renk seçenekleri dahil olmak üzere 699 $ karşılığında satışa sunuyor. Fiyat noktasında ise LG G6+, G6'nın Amerika Birleşik Devletleri'ndeki satış fiyatının 200$ üzerinde bir fiyat etiketine sahip. Unutulmaması gereken bir diğer husus da bu G6 + şaşırtıcı olmayan bir şekilde ABD'de geçerli bir garantisi olmadan sunuluyor olması.

128 GB dahili belleğe ek olarak, LG G6 +, gelişmiş ses kalitesi için Hi-Fi DAC (dijital - analog dönüştürücü) içeriyor. Üstelik, bu cihazı satın alan müşteriler kutu içieirğinde bir adet yüksek kaliteli B & O PLAY kulaklığa da,sahip oluyor.

Şu anda Amazon üzerinden erişilebilen kilitli olmayan LG G6 +, yalnızca AT & T ve T-Mobile gibi GSM / LTE operatörleri ile uyumlu olduğundan, Verizon ve Sprint gibi CDMA / LTE operatörleri üzerinde çalışmaz. İsterseniz, buradaki kaynak bağlantıyı kullanarak telefonu sipariş edebilirsiniz.

Whatsapp