1.200 Dolarlık Red Hydrogen One Akıllı Telefon içiin Prototip Videosu Geldi

Red'in 1.200 dolar fiyata sahip olacak akıllı telefonu Hydrogen One'ın prorotipinin sergilendiği bir video ortaya çıktı.

Yüksek kaliteli profesyonel kamera üreticisi Red'in geçen ay ortaya çıkan 1.200 dolarlık akıllı telefonu Hydrogen One'ı hatırlayan var mı? Telefonun bazı prototipleri şimdi popüler teknoloji YouTuberı MKBHD'nin bir videosunda göründü.

Videoda gösterilen prototipler işlevsel değil, ancak cihazın gerçekte nasıl göründüğü konusunda oldukça iyi bir fikir vermekte. Videonun büyük çoğunluğunda cihazın bileşenleri hakkında bilgi verilmiyor ve final tasarım modeli üzerine odaklanıyor ancak tasarıma dair son derece net bilgiler veriyor. 

Bazılarınız zaten bildiğiniz üzere Hydrogen One'ın temel özelliklerinden biri, holografik görüntü desteğine sahip olmasıdır. Cihaz, geleneksel 2D içerik, holografik çoklu görünüm içeriği, 3D içerik ve etkileşimli oyunlar arasında kesintisiz geçiş yapan bir teknolojiye sahip.

https://www.youtube.com/watch?v=tQzqFbwWPSk

Bu holografik ekrana ikinci prototip sahip, ancak bu cihaz videoda gösterilmedi. Nedense bulanık bir görüntü ile gösterildi ancak MKBHD gördüklerinden oldukça etkilendiğini söylüyor. Ve son olarak telefona takılı olan bir Hydrogen Mod (modüler kamera aksesuarı) videonun sonuna doğru gösterilen üçüncü prototip oluyor. 

Tam olarak söylemek gerekirse cihazın alüminyum gövdeye sahip versiyonu 1.195'dan başlayan fiyat etiketine sahip olacak. Kusursuz Titanyum gövdeli versiyon ise 1595$ fiyat etiketine sahip olacak ve cihaz 2018 yılının birinci çeyreğinde satışa sunulacak. 

Whatsapp