10GB RAM'e Sahip Oppo R17 Yakında Gün Yüzüne Çıkabilir

Oppo'nun 10GB RAM'e sahip yeni amiral gemisi Oppo R17, Oppo'nun sponsor olduğu bir medya etkinliğinde ortaya çıktı.

Oppo R15 ve Oppo R15 Pro orta seviye akıllı telefon modelleri, geçtiğimiz Mart ayında resmi olarak tanıtılmıştı ancak gelen bilgilere göre Çin merkezli üretici, bu cihazlardan en az bir tanesinin halefi üzerinde çalışıyor. Söz konusu cihaz ise şaşırtıcı olmayan bir şekilde Oppo R17 olarak adlandırılacak. 

Bu iddia, Çin'in Twitter benzeri sosyal paylaşım sitesi olan Weibo'da aşağıdaki görüntüyü paylaşan Çinli bir kaynak tarafından bugün ortaya atıldı. 

Oppo’nun sponsor olduğu bir medya etkinliğinde çekildiği iddia edilen sms konusu fotoğrafa göre Oppo, şimdiden Oppo R17 hakkında tanıtım yapmaya başlamış. Akıllı telefonla ilgili başka bir hiçbir ayrıntı söz konusu etkinlikte ortaya çıkmadı ancak kaynak, daha önce de Oppo'nun 10GB RAM'e sahip bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını iddia etmişti. 

Bu noktada, görünüşe göre akıllı telefonun adı gayet net bir şekilde ce resmi isim gibi görünüyor ancak yine de bunun henüz doğrulanmamış bir sızıntı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Yine de Oppo R17 rekor miktarda bellek özelliğine sahip bir akıllı telefon olma potansiyeline sahip. Bu cihaz, teknik özellik listesinde daha büyük rakamlar olmasını isteyen akıllı telefon kullanıcılarını memnun edecektir. 

Whatsapp