Vodafone E-fatura!!!

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone E-fatura!!!
Şimdi yasal e-faturaya geçme zamanı...
Gelin siz de Vodafone faturanızı yasal e-faturaya çevirin, hem işlemlerinizi kolayca yapın, hem de zamandan kazanın. Biz de yasal e-faturaya geçen Vodafone’lularla beraber fidanlar dikelim, Vodafone Ormanı’nı büyütelim.

Yasal Elektronik Fatura dijital imza teknolojisi sayesinde, elektronik posta yoluyla veya My Vodafone portali üzerinden verilen, tüm devlet kurum ve kuruluşlarında geçerli olan, ücretsiz fatura servisimizdir. Yasal Elektronik faturaya ulaşmak için internete bağlı bir bilgisayarınızın olması yeterli.

Avantajları :
- Kağıt israfından kurtularak ve çevrenin korunmasına katkıda bulunabilir,
- Faturalarınızın postada gecikmesinden ve kaybolmasından etkilenmez,
- Faturalarınıza daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilir,
- Geçmişe dönük fatura kontrolü ile faturalarınızı arşivleyebilirsiniz.

Yasal e-fatura servisine kayıt olarak doğanın korunmasına yardımcı olacaksınız. Aynı zamanda Vodafone Ormanına katkıda bulunduğunuzu içeren "Çekül Vakfı fidan dikim sertifikası" bir kereye mahsus olmak üzere elektronik ortamda gönderilecektir.

Yasal E-Fatura hizmetine kayıt olmak çok kolay.
Bunun için istenen numara veya numaraları belirterek, e-posta adresinizi bildirmeniz ve yasal e-fatura hizmetine ücretsiz başvuruda bulunmanız yeterli.

Yasal e-fatura hizmetine abone olmak için MyVodafone'a şifrenizle giriş yaparak işlem yapabilir, 4440542 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayabilir, size en yakın bir Vodafone Store veya Shop'a gidebilir ya da efatura yazıp bir boşluk bırakarak e-posta adresinizi yazıp 7048'e gönderebilirsiniz.

Yasal E-Fatura ile ilgili sık sorulan sorulara erişmek için lütfen tıklayın.


Elektronik Fatura ve İmza Özellikleri
Elektronik Fatura Kayıt Sistemi kapsamında, elektronik fatura kullanımı ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar
Türkiye genelinde elektronik fatura, sadece Elektronik Fatura Kayıt Sistemlinden yararlanan mükellefler tarafından oluşturulmakta ve gönderilmektedir. EFKS kapsamında olmayan mükelleflerin gönderecekleri herhangi bir dijital belgenin vergi mevzuatı kapsamında fatura olarak kabul edilmesi mümkün bulunmamaktadır.
EFKS kapsamında elektronik fatura gönderme izni verilen mükellefler adresinde duyurulmaktadır.
EFKS kapsamındaki mükellefler tarafından oluşturulan elektronik faturalar, faturada bulunan bilgilerin değiştirilmesini önlemek ve faturanın geldiği kaynağı doğrulamak amacı ile 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu çerçevesinde güvenli elektronik imza ile imzalanmış olmalıdır. Bu nedenle, iletilen e-faturaların üzerinde yer alan elektronik imzanın doğrulanması güvenliğiniz açısından önemlidir.
e-Fatura üzerinde yer alan güvenli elektronik imzanın doğrulanabilmesi için, e-fatura dosyasının Adobe Acrobat Reader 8.1.2 ve üzeri bir versiyon ile açılması gerekmektir. Adobe Acrobat Reader 8.1.2'yi ücretsiz olarak bilgisayarınıza yükleyin.
Adobe Acrobat Reader programı ile açılan e-fatura dosyasındaki elektronik imza doğrulanması ile ilgili olarak son olarak sertifika ayarlarının yapılması gerekmektedir. Bir defaya mahsus olarak yapılacak ayarlama sonucunda gönderilen tüm faturalarda yer alan imza doğrulamasını yapmak mümkün olacaktır. Sertifika ayarları ve imza doğrulaması ile ilgili açıklamalar için lütfen tıklayınız.
Faturanın elektronik fatura kayıt sistemine kayıtlı olduğu linkinden Müşteri Fatura ID'si ve fatura tutarı girilerek kontrol edilir. Fatura doğrulama ile ilgili açıklamalar için lütfen tıklayınız.
Reader programının uygun versiyonu yüklendikten ve sertifika ayarları yapıldıktan sonra, dosyanın açılışı sırasında otomatik olarak mavi renk içerisinde görüntülenen mesaj gelen dökümanın elektronik imza ile imzalandığını ifade etmektedir.
 


Üst Alt