• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung Blue Earth : Güneş ışığı ile sarj olan cep telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Blue Earth : Güneş ışığı ile sarj olan cep telefonu



Dün sitemizde yayınladığımız haber ile sizlere Samsung’un güneş ışığı ile çalışan modelini tanıtmıştık ancak cihazın ismi ile ilgili kesin bir bilgi elimizde bulunmuyordu.

‘‘Blue Earth’’ adı verilen cihaz doğa sevgisi kavramını yeni bir boyuta taşıyor. Cihaz doğada senelerce kayıp olmayan plastik su şişelerinin geri dönüşümü sağlanarak PCM adlı maddeden imal ediliyor. Cihazınızın gün ışığından uzaklaştığı zaman az enerji kullanması için ‘‘eco’’ modu bulunuyor. Bu mod sayesinde; ekran parlaklığı, aydınlatma süresi, Bluetooth kullanımı özelleştirilerek enerji verimi sağlanıyor.

Blue Earth adı verilen cihazda bir adım sayacı bulunuyor ve bu sayaç ile günde ne kadar CO2’den tasarruf ettiğinizi görebiliyorsunuz. Cihazın en güzel yanı ise gün ışığı ile şarj olması. Cihazın donanımsal özellikleri hakkında elimizde bir bilgi bulunmuyor. Aynı şekilde cihazın fiyatı ve çıkış tarihide bilinmiyor.


http://www.maxicep.com/teknoloji-ha...es-isigi-ile-calisan-cep-telefonu-193842.html
 


Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Çok ekonomik bir sey kendi şarjını kendi karşılıyor...
 

fellou

Üye
Güzel haberler, ama hala bu telefonlar satılıyor mu yoksa Türkiye ye gelmedimi..?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt