• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Pro Evolution Soccer 2010 : Yeni arayüzü ile bambaşka

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Pro Evolution Soccer 2010 : Yeni arayüzü ile bambaşka




Milyonlara
hitap eden efsanevi oyunlarlardan biri olan Pro Evolution Soccer’ın yeni sürümü ile ilgili bilgilerin bir kısmı açıkladı. Detaylar için haberimizin devamını takip ediniz.

Bildiğimiz gibi Pro Evolution Soccer serisi her yıl geliştirilir. Pro Evolution Soccer 2010 ile Pes dünyasındaki en geniş çaplı yenilikleri içereceğini anlatan firma yöneticileri; soyunma odaları, basın toplantıları, maç sonrası yorumlarını oyuna senkorize edeceklerini açıkladı. Daha önceki sürümlerdeki gibi kalecileri bilgisayarlar değil, sadece siz yöneteceksiniz.

Yeni liglerinde ekleneceği ve taraftarlarında daha önceki gibi susmayıp oyuna yaptığı tezahüratlar ile takımı ateşleyip destek verdiği yeni sürümde çeşitli görsel pankartlar ve hakeme olan tepkilerde yer alacak. Artık eskisi kadar kolay transferlerin yapılamayacağı, Pro Evolution Soccer 2010’da daha önceki sürümlere göre çok ayrı bir yapay zekâ kullanılmış bulunuyor.

Yeni arayüzü ile futbolcular hakeme olan tepkilerini daha net surat ifadeleri ile verirken, çöp adam misali olan taraftarlar ise eskisine göre daha gerçekçi olacak. Sadece bunlar ile kalmayıp çok büyük görsel değişmelerinde olacağını açıklayan yetkililer; oyunu 2010'un sonbahar aylarında PC, PS2, PS3, Xbox 360, PSP ve cep telefonları sürümleri ile aynı anda piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: mehmetlim, avsar_oglu_38, erenawp ve 3 diğerleri


Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sabırsızlıkla Beklediğim Oyunlardan Biri..
Umarım Çok Şaşırtırlar..
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Futbol oyunlarında PES bir numaradır. ;)
 
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Caming soon :):oke: bekliyoz bakalım
 
tanimazsinki

tanimazsinki

Üye
kalecılerı kendımız yonetmek pek ıyı olmayacak sanırım ama ınsallah 2009 versıyonundakı gıbı degıl dır daıka bası sarı kart ve oyun durması yapıyor agresıflıge yer yoktu 2009 da ınsallah bunda boyle bırsey olmaz
 
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
2010 da cok degişiklik olacamış oyle okudum daha zorlaşmaış oyun gol atabilmek için strateji geliştirme gibi özelikler grafik cok iimiş birde seyirciler hareketlendirimiş kaçan gollere yapılan hatalara gereksiz fualler tepkiler veriliyor ....super olacak
 
***zWrC***

***zWrC***

Üye
İnş lisans sorununu halletmişlerdir.
 
pesimist_style

pesimist_style

Üye
eyvallah

bişey sorucam minimum sistem gereksinimleri neler olur..
 
necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
SÜPER BİR OYUN YHA:oke:
 
arslansem

arslansem

Üye
Pes 09 bile çok mükemmel 10 u hevesle bekliyoruz :)
 

orkunyumak

Üye
Can you feel mine in your inside????
 
dur_23

dur_23

Üye
ya ben daha pes 2009 a doymadim ne çabuk pes 2010 çıkar ya
 

yozar81

Üye
nerden indirliyorr
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Kaleciyi yönetmek mi ? :hmmm
 
erfc20

erfc20

Üye
pes iice costu valla :yuru
 
redLine~

redLine~

Üye
Abi İnş Pes 2009 Gibi Olmaz 2008 den Edit Adam Gibi Pes Oynuyanıyoruz PS2 de Ya Ne olur Orjinal Pc deki Gibi OluR !!!!
 

frht_god

Üye
ya gta 4 çıkıcakmı acaba ps2ye gerçekten tam bileniniz varsa beni bilgilendirebilirmi lütfen burada
 

mnbay

Üye
detay eklemeyi bıraksınlar da oyunu iyileştirsinler....Oyunun şutları tamamen hatalı...pasları da hatalı.... dilediğim yere göndermiyor, tuşa az asılsam bile top uçuyor ne alakasaysa. Bir de ceza sahası içinde gol olmuyor, kaleci çıkarıyor lakin 40 metreden vurunca gol oluyor bu nasıl iştir böyle hayret.. biraz daha gerçekçi ayarlar uygulamaları icap ediyor....Yok hakeme tepki,tezahüratler hikaye....Bunlar hdd'yi boşa doldurmaktan başka bir şeye yaramaz....Esc yapıp geçiyor zaten o bölümleri....
 
ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
Pes en süper oyun fifa ya 5 beş çekr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt