• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Apple iPad: İnternet Tableti ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Apple iPad: İnternet Tableti ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )
Yaklaşık 10 aydır internet ortamını karıştırmayı başaran Apple’ın iPad isimli internet tableti iki gün önce akşam saatlerinde yapılan açıklamayla resmiyete kavuştu. Sadece 0.75 gram ağırlığında, 1.30 cm kalınlığında ve 9.7 inç genişliğinde bir yapıya sahip olan cihazda ayrıca ön yüzü kaplayacak kadar yani 9.7 inç genişliğinde çoklu dokunmatik özelliği taşıyan bir ekran mevcut.

iPad’da 1GHz hızında görev yapan Apple’ın kendi üretimi olan A4 işlemcisinden güç alacak. Ayrıca cihaz; sadece internette gezinmek için kullanılmaz iken, isteğe göre navigasyon cihazı ve e-book kitap okuyucusu olarak ta kullanılabilecek. Cihaz ile birlikte YouTube gibi video paylaşım ve sosyal ağ paylaşım sitelerindeki HD çözünürlüklü videolar görüntülenebilecek. Ayrıca cihazın kilitli ekranı, yine iPhone'da olduğu gibi, ekrandaki 'Kilidi Aç' butonu sağa doğru kaydırılarak açılacak.

iPad, ivmeölçer sayesinde ister dikey ister yatay durdurulabilecek. Daha önceki sürümlere göre çok farklı arayüzüne sahip bir Apple OS işletim sistemini bünyesinde barındıracak olan cihazın dış tasarımı ise sadeliğiyle iPhone’un büyük halini andıracağa benziyor. Firmanın verdiği bilgilere göreyse cihaz bir haftalık bekleme süresine ve en azından 10 saatlik video izleme süresine sahip olması bekleniyor. Ayrıca cihazda; Wi-Fi, Bluetooth 2.1 kablosuz ağ bağlantıları yer alacak.



ABD'de 499 dolardan başlayacak fiyatlar bellek arttıkça ve 3G eklendikçe artıyor. 3G modemi olmayanlar 32GB bellek için 599, 64GB belleklisi için 699 olarak açıklandı. Modellere istenirse 130 dolar farkla 3G modem ekleniyor. Cihazın 2010 yılının ikinci veya en geç üçüncü çeyreğinde Türkiye’de olması bekleniyor.
 

Ekli dosyalar



Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
apple iphone da gösterdigi çıkısı bu cihaz içinde dusundu hatta iphone a birbir benzetti ama cok eksigi var en azından önde bir kamerası olabilirdi flash olamam konusu halen inatla surduruluyor usb yok
 
rapman

rapman

Üye
benim aklıma böyle bir fikir yıllar önce gelmişti.klavyesiz laptop,sadece ekranı olan.sermayem yokki yapayım :( :)
 
lazo611

lazo611

Üye
HTC HD 3 Daha İyi Bundan... Çok Saçma Bir Tablet Olmuş... Kamerası Bile Yok...
 
EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
bizim burada 1000 dolar olur o zaman
 
intoman

intoman

Üye
bunun fiyatı bizim bütçeyi aşar ama adamlar işlemcisini bile kendş üretmiş saygı duymak lazım ....
 
LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
inşallah türkiyede ucuz olur.bazı malllar oluyo amerikada 500$ geliyo türkiyeye 1500$ ..buda onlar gibi olmasında :)
 
yagizbogac

yagizbogac

Üye
harika birşey ya
 
pchayalet

pchayalet

Üye
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt