N96 Kamera Sorunu YARDIM!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deha83

deha83

Üye
    Konu Sahibi
N96 Kamera Sorunu YARDIM!!
Kamerayı çalıştırıp video moduna geçince "Beklenmedik bir hata oluştu cihazı kapatıp yeniden başlatın" Uyarısı çıkıyor. Yeniden başlatıyorum, bu sefer kamerayı hiç açmadan aynı uyarıyı veriyor. Sanırım yüklemeye çalıştığım abuk subuk programlardan oldu. Hard format, soft format, hepsini denedim.:ağlarım: Ama olmadı. Hatta ovi suitten telefon versiyonunu yeniden yükledim. Düzelmedi. Format atınca kamera normal çekim yapıyor. Onda sorun yok videoya alınca uyarı veriyor. Ben fleks kablosunda sorun varsa diye qik diye bir video kayıt programı kurdum. Program çalışıyor ve video kaydı yapabiliyorum. Ama qik programıda ara sıra "Başka bir program kamerayı kullanıyor" uyarısı verip çekim yapmıyor.:vur Bilgisi olan lütfen paylaşsın.

Hard ve soft formattan sonra ülke ayarı falan geldi. Ama bazı yüklediğim programlar silinmemişti.
Denediğim formatlar :
*+3+arama tuşu+açma-kapama tuşu
*#7780# ve *#7370#
Fabrika ayarlarına dön yaptım.

Şöyle telefonu tertemiz formatlayacak bir yöntem var mı? Yedeklerimi aldım. Hafızası herşeyi silinebilir. Yoksa telefoncuya mı götüreyim. (yurtdışı tel. garantisi yok)
 


deha83

deha83

Üye
    Konu Sahibi
Güncel....
 
serkanacar25

serkanacar25

Üye
yazılımı yeniden yüklediysen telefonun ilk haline döner..Programların silinmeme gibi bi durumu olamaz..telefonun hakkında pek bilgim yok.Hafıza kartıda kullanıyosan eğer Tele yazılım yukledikten sonra hafıza kartına format atmadan tele takma...:oke: Kullanıosan tabi.emin değilim..
 
deha83

deha83

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende senin gibi düşünüyordum:hmmm:hmmm, onca formattan sonra panaromik çekim için yüklediğim bir pro ile başka bir pro silinmemişti. Hafıza kartı kullanmıyorum. 16gb kendi hafızası var. Tüm kurulumlarımı da tlfn hafızası yerine 16gb olan yere yapıyorum. Ama bu formatlar onları temizlemedi.:vur Telefonun kendisinde fabrika ayarlarına dön seçeneğinden başka seçenekte yok.
Teşekkürler
ve hala Güncel....
 
AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Benim Telde N96 Telefonunu Depolama Yönü Ile Usb Ye bağla Yedek Dosyalarını Aldığın Için Depo Hafızası E'yi Biçimlendir Biçimlendirdikten Sonra Teli Aç *#7370# yap tekrar açılınca tel Sıfır Olur Rahata Erersin
 
deha83

deha83

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi çok sağol TaDaGoPiE işe yaradı, ellerin dert görmesin. Çok çok teşekkürler. Hem telefonda hızlandı sanki. Teşekkürler...

----------Eklendi @ 23:03:05 ---------- Yazıldı @ 23:00:55 ----------

Yöneticiler başlığı ÇÖZÜLDÜ şeklinde değiştirirse sorunu olan arkadaşlar çözüme daha kolay ulaşabilir. Ben değiştirebilir miyim bilmiyorum. Teşekkürler.
 

brhmstn2

Üye
allah razı olsun sizden mass memorye bi format caktım düzeldi :D
 

slmgms

Üye
benim telefonumun modeli n96 2 saat önce kameraden çekim yaptım sorun yokru fakat şu anda kamera açılmıyor özellik desteklenmiyor hatası var. memory'i biimlendirdim, telefonu resetledim fakat gene olmadı nedeni ne olabilir yardımcı olurmusunuz ???
 

slmgms

Üye
bilen yok mu arkadaşlar ?
 
O-Xan

O-Xan

Üye
Tüm hafızayı biçimlendir ( E , F ) ardından hard formatla ve formattan hemen sonra yine hafızaları biçimlendir.
 

slmgms

Üye
bugüün telefoncuya götürdüm sorunu söyleyince direk kamera filmi değişecek dei fiyatı 40 tl'imiş normal mi ?
 

slmgms

Üye
telefoncuya gittim kamera filmi bozulmuş denildi. fiyatı 40 tl'imiş. sizce normal mi fiyatı ? ne yapmamı önerirsiniz ???
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt