Eşini Msn Yüzünden Öldürmüş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Eşini Msn Yüzünden Öldürmüş


KÜTAHYA'da başka bir erkekle MSN'de görüştüğünü öne sürdüğü 24 yaşındaki eşi Esra Ulu'yu cami bahçesinde bıçaklayarak öldürmekten tutuklu yargılannasına başlanan 29 yaşındaki Erhan Ulu, eşinin bilgisayardaki MSN'yi kapatmaya çalışması üzerine aldatılmış olma duygusuna kapılarak onu bıçakladığını söyledi.
Balıklı Mahallesi'nde 13 Temmuz 2009 tarihinde meydana gelen olayda fabrika işçisi evli bir çocuk babası Erhan Ulu, eve geldiğinde bilgisayardaki MSN'yi kapatmaya çalıştığını öne sürdüğü eşi Esra Ulu ile tartışmıştı. Tartışmanın ardından Erhan Ulu dışarı çıkan eşini evlerinin karşısındaki Balıklı Camii avlusunda boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden 11 bıçak darbesiyle öldürmüştü. Polis tarafından yakalanan Erhan Ulu çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.


Eşini öldüren Erhan Ulu'nun yargılanmasına Kütahya Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Duruşmaya, ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Erhan Ulu, öldürülen Esra Ulu'nun 16 yaşındaki kardeşi Halil Özdemir ve babası Şuayip Özdemir katıldı.


Sanık Erhan Ulu duruşmada kendini savunarak fabrikadan geceleyin eve geldiğinde kapıyı anahtarıyla açıp içeriye girdiğini, yatak odasındaki bilgisayarın başında oturan eşine arkadan sarılıp öpmek istediği sırada kendisini fark eden eşinin bilgisayardaki MSN ekranını kapatmaya çalıştığını öne sürdü. Ulu şöyle konuştu:


"Bu yüzden eşimle tartıştım. Bu sırada bizimle aynı evde kalan kayınbiraderim Halil Özdemir yanımıza geldi. Bana 'Enişte, bu MSN adresi bana ait, ben görüşme yapıyordum' dedi. Ardından da eşime doğru 'Abla kaç, yakalandın' dedi. Eşim evden dışarı doğru gidince aldatılmış olma duygusuyla mutfaktan bıçak alıp peşinden gittim. Kapının yanında kolundan tuttum, bağırmaya başladı. Orada elimdeki bıçağın sapıyla yüzüne vurdum. Eşime evimizin karşısındaki cami avlusunda konuşalım dedim ve birlikte cami avlusuna gittik. İnternette kiminle görüştüğünü sordum. Bana hakaret ederek, 'Sen karışamazsın, seni ilgilendirmez, Allah belanı versin' dedi. Ben de ondan sonrasını hatırlamıyorum. Pişmanım. Böyle olmasını istemezdim."


Kızı öldürülen baba Şuayip Özdemir de duruşmada kendisinin olay sırasında din görevlisi olarak Almanya'da bulunduğunu belirtti. Kızıyla sık sık internet üzerinden görüşme yaptıklarını söyleyen Şuayip Özdemir, "Olay gecesi de kızımla ben MSN'den görüştüm" dedi.


Olay sırasında evde bulunan Halil Özdemir'de duruşmada tanık olarak dinlendi. Halil Özdemir, olay gecesi ablasının Almanya'daki babasıyla MSN'den görüştüğünü söyledi. Özdemir, "Ablamla eniştem tartışıyordu. Eniştem mutfaktan bıçak almaya gittiğinde ben de 'Abla sen dışarı çık' dedim ve daha sonra da polisi aradım" dedi.
Ağır Ceza Mahkemesi heyeti sanık Erhan Ulu'nun tutukluluk halinin devamına karar vererek incelemeye alınan bilgisayarla ilgili bilirkişi raporunun gelmesinin beklenmesi ve cep telefonu görüşmeleri ile ilgili bir uzmanın dinlenmesi için duruşmayı erteledi.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
863
Astrosman
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
735
bydexer
Haydar
Cevap
6
Görüntüleme
578
Placebo-


Üst Alt