Samsung Galaxy S7 edge de patladı!

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 edge de patladı!
Samsung'un amiral gemileri arka arkaya patlıyor... Note 7'lerden sonra bu kez de S7 edge şarj halindeyken patladı. Üstelik patlayan cihazın, değişim programı dahilinde Note 7'ye karşılık verildiği belirtiliyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un son dönemde ürettiği telefonlar bir bir patlıyor. Bildiğimiz üzere Galaxy Note 7 tam bir fiyaskoyla sonuçlanmıştı ve Samsung'un telefon biriminin başındaki isim Dong-jin Koh kameralar karşısına geçip özür dilemişti

DJ Koh'un bu özrü halen konuşulmaya devam ederken bir patlama haberi daha geldi. Fakat bu kez farklı bir model: Galaxy S7 edge. PhoneArena'da yer alan habere göre ABD'de bir kişi şarja taktığı S7 edge'i patlamış halde buldu. Üstelik talihsiz kişi, sahip olduğu S7 edge'i değişim programı dahilinde henüz iki hafta önce almıştı. Yani patlama ihtimaline karşı Note 7'yi iade etti fakat bu kez de S7 edge patladı. Ayrıca telefonun orijinal Samsung kablosuyla şarj edildiğini ifade belirtti.



Öte yandan bu S7 edge ile alakalı ilk patlama haberi de değil. Geride bıraktığımız aylarda yine ABD'de bir kişinin cebinde bu telefon patlamış ve söz konusu kişinin vücudunda 3. derece yanık oluşmuştu.

Söz konusu olay hakkında Samsung tarafından henüz bir yapılmadı. Fakat Samsung'a dair bu haberlerin son dönemde artış göstermesi, şirket için pek de iyi görünmüyor. Zira her patlama haberinin ardından insanların Samsung'a olan güveni sarsılıyor.


Yenişafak
 


The Pancar

The Pancar

Üye
Ha haha yine ABD bende s7 kullanıyorum benim ki niye patlamıyor. Nedense note 7 olaylarından sonra çoğaldı bu haberler
 
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
yetti artık ya birbirlerine komplo yapıyorlar ya da cidden artık insan sağlığı umurlarında değil
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Komplo ya da değil telefonlar her zaman patlıyordu zaten. 1 milyon tane satılıyorsa bile 10-15 tanesi patlasa 100.000 de bir falan oluyor ki bu telefonlar daha fazla satıyor. Sadece note7 olaylarından sonra haber siteleri tık kazanmak bu haberleri yapıyorlar.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
 


Üst Alt