Zenfone 6 İçine Su Kaçtı

Sponsorlu Bağlantılar

MrAkif

MrAkif

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone 6 İçine Su Kaçtı
Arkadaşlar 4 ay önce zenfone 6 almıştım çok memnumdum aradan kısa bir süre geçtikten sonra sakarlığım yüzünden telefonu suya düşürdüm hemen çıkardım çalışıyormu diye kontrol ettiğimde herşey normaldi aradan 20dk geçtikten sonra garip bir şekilde kendi kendine biryerlere girip durduk yere ekran görüntüsü alıyordu kapatmaya çalışsamda kapanmıyordu ne yapacağımı bilmiyordum normal olarak sakladım ve üzerinden 4 ay geçti çalışır umuduyla yaklaştım garantiye versem kabul ederlermi? Yardım ederseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Eğer Su Aldığı Belli Olursa Maalesef Kabul Etmezler.Prinç yada Güzelce Cihazı Kapatıp Kurulamanız Gerekirdi.Zamanla Oksitlenme Yapacak O Cihaz Yani Pek Ömrü Kalmamiş Olabilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: MrAkif
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Öncelikle çok geçmiş olsun, cihaz belli ki su almış servis anlar ve kabul etmez(başıma geldi cihazı çöpe atmak durumunda kaldım).
Suya düşen telefonu 2-3 gün pirinç kavanozunda hiç ellemeden bekletmek gerek.
 
  • Beğen
Tepkiler: MrAkif
minoo

minoo

Üye
Bu gibi durumlarda sıvıya fazlaca temas etti ise servislerde cihazın ücretinden fazla ücret çıkar. Yeni telefon alınmasını tavsiye ederim. Telefon ücretinden fazla ücret çıkmasının sebebini soracak olursanız da yedek parça fiyatları pahalı olduğundan kaynaklanır.
 


Üst Alt