Saat Apple'dan seramik kasaya sahip Apple Watch Edition duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple'dan seramik kasaya sahip Apple Watch Edition duyurusu geldi


Apple dün yeni akıllı saatleri ve bunun yanı sıra bazı farklı ürünlerinin duyurularını gerçekleştirdi. Firmanın büyük merakla beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefon modelleri resmi olarak duyurulurken, ayrıca Apple Watch Series 2 akıllı saatini resmi olarak duyururken, bu seri içerisinde yer alan özel versiyonlar Apple Watch Nike+ ve Apple Watch Edition da gün yüzüne çıktı.



Geçtiğimiz 2014 senesi Eylül ayında Apple, hatırlanacağı üzere Apple Watch adı ile akıllı saatini resmi olarak duyurmuştu ve bu cihazlar Apple Watch Sport, Apple Watch ve Apple Watch Edition adı ile gelmişti.

Önceki Apple Watch Edition 18K altın kasa ile gelirken, yeni Apple Watch Edition ise seramik kasa yapısı ile dikkat çekiyor. Apple Watch Edition, ilk versiyonda olduğu gibi 38mm ve 42mm olarak iki farklı kasa büyüklüğüne sahip ve böylece kadın ve erkek kullanıcılara hitap ediyor.

Apple Watch Edition akıllı saat, Apple Store'da da duyurunun arkasından listelenirken, 38mm için4.799TL ve 42mm için de 4.999TL fiyat etiketi bulunuyor.

Beyaz seramik kasa içeren Apple Watch Edition, firmanın geliştirdiği çift çekirdekli işlemci içeren Apple S2 yonga setini içeriyor. Cihazda GPS'de bulunurken, ayrıca 50 metre derinliğe kadar su içerisinde de kullanılabilmekte.

Akıllı saat, safir kristal cam içeriyor ve Force Touch özelliği de bulunan ekran önceki nesle göre 2 kat daha parlak. 18 saate kadar pil ömrü ile gelen akıllı saat watchOS 3.0 işletim sistemine sahip.
Apple'dan seramik kasaya sahip Apple Watch Edition duyurusu geldi
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Tasarımsal olarak oldukça şık ve hoş görünüşlü olmuş.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Çok abartıyorlar şu fiyatları.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Apple cihazları gerçekten de çok pahalı. Zaten trilyonlarla oynuyorsun, biraz daha makul fiyatla satsan...
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt