Google Play ' dan Para Kazanmak Ve Bu Parayı Nakite Çevirmek Çok Kolay...

Sponsorlu Bağlantılar

weqa34

weqa34

Üye
    Konu Sahibi
Google Play ' dan Para Kazanmak Ve Bu Parayı Nakite Çevirmek Çok Kolay...
Ücretsiz olarak Google play store hediye kartı kodu almak herkes istemektedir. Bu yazımızda ücretsiz google play hediye kartı kodu kazanma yönetimini anlatacağım. Uygulama çok basit ve kullanışlıdır. Ücretsiz olarak para kazanabilir paranızı google play store hediye kartı kodu olarak alabilirsiniz veya paypal gibi ödeme yollarıyla da paranızı dolar olarak çekebilirsiniz.

Uygulama sadece android cihazlarımızda çalışmaktadır. Uygulama ismi Whaff Rewards’dır. Aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirip kurabilirsiniz. Apk dosyasını indirip android cihazımıza kuralım. Uygulamayı açtıktan sonra üst kısımda oturum aç yazısı veya login bulunacaktır. Facebook uygulamasına izin vererek whaff rewards’a giriş yapmış olacağız. Sizden davetiye kodu isteyecektir. EH09087 kodunu girdiğinizde otomatik olarak hesabınıza yani bakiyeniz de 0,50 amerikan doları eklenecektir.

Nasıl para kazanacağımıza gelirsek, uygulamanın bize sunduğu uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamaları indirerek dolar olarak para kazanabiliriz. Her uygulama yaklaşık 0,50 dolar vermektedir buda yaklaşık 1,25tl yapmakta. Ayrıca uygulama yüklemeden de para kazanmayı olanak sağlıyor uygulama. Örneğin facebook sayfasını beğenerek 0,10 dolar veya google play da 5yıldız vererek gibi bir çok da kolay para kazanma yöntemi vardır. Eğer arkadaşlarınızı davet ederseniz de her arkadaş başına 0,50 dolar vermektedir.

Kazandığınız bakiyelerinizi ödeme kısmından istediğiniz ödeme yöntemini seçerek paypal veya google play store hediye kartı kodu gibi ödeme alabilirsiniz. Uygulamada bazı yasaklar vardır. ödeme alabilmeniz için bunlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Öncelikle her cihazda 1 hesap kullanabilirsiniz ve kesinlikle proxy yasaktır başkada yasak bulunmamaktadır.


İNDİRME LİNKİ:
 


Üst Alt