Xiaomi Mi Notebook detaylı görseller ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Notebook detaylı görseller ortaya çıktı
Xiaomi, yakında Mi Notebook modeli ile PC segmentinde de adından söz ettirmeyi planlıyor...



Xiaomi, Çin'in son dönemde ön plana çıkan teknoloji devlerinden olurken, özellikle akıllı telefon modelleri ile haberlerimizde yer alırken, pazara sunduğu cihazlar sadece akıllı telefon olmamakta. Fitness bilekliği, akıllı TV, tablet, taşınabilir şarj cihazı gibi değişik segmentlerde de cihazlarını satışa çıkartan Xiaomi şimdi de yeni bir notebook sunma hazırlıkları içerisinde.



Xiaomi'nin henüz resmi olarak duyurulmamış cihazının Xiaomi Mi Notebook adı ile geleceği kaydedilirken, bu yeni cihazın çok daha detaylı görselleri ortaya çıktı. Alüminyum kasa tasarımı ile dikkat çeken Xiaomi Mi Notebook, Apple'ın Macbook Pro modeline rakip olarak geliyor.

Ayrıca kısa süre önce yeni dizüstü bilgisayarın teknik özellikleri de ortaya çıktı. Bu bilgilere göre Xiaomi Mi Notebook Intel tarafından geliştirilen 6. nesil Core i7-6700HQ işlemcisinden güç alacak. Ayrıca 16GB dahili veri kapasitesi cihazda yer alırken, ekran kartının ise 4GB bellek içeren Nvidia FeForce GTX 970Molacağı kaydedilmekte.



512GB veri kapasitesi yeni Xiaomi Mi Notebook'ta yer alacak ve 15.6" büyüklüğünde ve 4K çözünürlükte ekran içereceğini söyleyelim. Bu yeni notebook 1.000$ seviyesinden başlayan fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

Standart Xiaomi Mi Notebook, Intel Core i5-6200U işlemci, 8GB sistem belleği, 256GB dahili veri kapasitesi ve Intel HD “GT2” grafik işlemci ile gelirken, bu versiyon da 600$'dan başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

Xiaomi Mi Notebook detaylı görseller ortaya çıktı
 


Üst Alt