Spor salonuna gidenler bi bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Spor salonuna gidenler bi bakabilir mi?
Arkadaşlar merhaba. Bir aydır spor salonuna gidiyorum. İşimden dolayı iş çıkışı ve haftada üç gün gidiyorum. Fakat yakın zamanda taşınıcam ve tutmayı düşündüğüm evin yakınlarında spor salonu var. Mesaim 14:00 da başlıyor spor salonuda sabah 9 da açılıyormuş. Sabahları erken kalkıp spor salonua 6 gün gidesim var. Merak ettiğim şey şu; önceleri iş çıkışı gittiğim için uyku vaktine yakın bir zamanda spor yaptığımdan kaslarım daha iyi gelişiyor gibi bir takıntı var kafamda. Sizce haftada 6 gün sabahları yapılacak olan spor mu yoksa haftada 3 gün akşamları yapılacak spor mu vücud gelişimi açısından faydalı olur?
Updullah Rose
 


UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sabah daha dinç olursun daha hevesli daha güzel çalışırsın bir süre sonra zaten sadece kardiyo yapıp bi gün kol ni gün omuz bi gün göğüs bi gün karın bir gün bacak derken her bölgeye böylece 1 gün verirsin ve düzenli şekilde çalışırsın [emoji113]

Lg V10 ile ışık hızıyla gönderildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: MetQ7
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sabahları metabolizma daha hızlı oluyor tahminimce sabah yapmanız daha etkili olacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: MetQ7
Sarangni

Sarangni

Üye
Öncelikle 6 gün fazla 4~ 5 gün makul bir süre. 6 günde kasları çok fazla yorarsınız ve tam olarak verim alamayabilirsiniz. Spor salonunda ki hocalarda buna yakın bir şeyler söyler muhtemelen. 5 gün idealdir diye düşünüyorum.

Spor için en uygun saatler akşam 5-6 gibi çünkü metabolizmanın en yavaş olduğu saatler bu saatlermiş öyle yazılar Okumuştum. Bu çokta önemli değil spor yaptıktan sonra metabolizmanız 13~14 saat verimli zaten çalışıyor.

Spor salonunda ki hocalarla konuşup en iyi verimi alabilirsiniz.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: MetQ7
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Yani ortak görüşünüz sabah sporu daha verimli olur diyosunuz .)
 
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Yanlız söylemeyi unuttum kilo vermek için gitmiyorum. O yüzden kardiyo, metobolizmanın hızlı çalışması beni ilgilendirmiyor :)
 


Üst Alt