Çeşitli [Windows Phone]Boyama Sayfaları

Sponsorlu Bağlantılar

snezana

Üye
    Konu Sahibi
[Windows Phone]Boyama Sayfaları
Birçok çocuk renk ve boyama kitabı sadece bir eğlence etkinliğinden daha fazlası olarak görürler. Boyama kitabı kitapları her okulda günlük bir etkinlik olarak kullanılmalıdır, çünkü erken çocukluk günlerinden itibaren kişilik geliştirme konusunda etkisi olduğu ifade edilir.





Kelebek Boyama:
Kedi Boyama:
 


snezana

Üye
    Konu Sahibi
Sayfa renklendirme basit resimler içerse de çocuklar için zorlayıcı olabilir. Bir resmi başarıyla renklendirme çocuklar için iyi bir özgüven ve öz saygı yaratır.

Prenses Boyama:
Köpek Boyama:


 

snezana

Üye
    Konu Sahibi
Çocuklarınızın yaratıcılığını ve bilişsel becerilerini geliştirmek istiyor musunuz? Bu sanal çocuklar için boyama kitabı ile boyama ve boyama resimleri tam da ihtiyacınız olan şey.

At Boyama Oyunları:
Peri Boyama:

 

snezana

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir Dinozor Boyama oyunları ile çocuk boyama kitabı çocuğunuzun hayal gücünü, yaratıcılığını, sabrını geliştirir ve renkleri karıştırmak için algı yeteğinini güçlendirir.

Dinozor Boyama:



 

snezana

Üye
    Konu Sahibi
Bahar Boyama Oyunları çiçek boyama, kelebek resmi boyama ve çocuklar için daha fazla doğa boyama sayfası gibi güzel bir koleksiyondan oluşur ve çocuklar için harika bir boyama kitabı.

Bahar Boyama Oyunları link:

 

snezana

Üye
    Konu Sahibi
Yem atmak çocuğunuzun yaratıcılık anını yakalaması ve daha sonra bu şaşırtıcı anları çocuklar için boyama kitabı birlikte oldukça güzel balık çizimleri ile boyaması için mükemmel fırsattır - Balık Boyama!



 

snezana

Üye
    Konu Sahibi
Çocuklarınız çiçek boyamayı seviyorsa , bu boyama kitabı ile onlara sürpriz yapın! Çiçek Boyama uygulamasında keyifle boyayacakları çiçek çizimleri var. İndirin ve çocuklar için boyama oyunları ile eğlencenin tadını çıkarın!




Çiçek Boyama:
 

peaksel

Üye
Eğer ejderhaların kötü yaratıklar olduğunu düşünüyorsanız, bu çocuklar için ejderha çizimleri size böyle olmadığına temin edecektir. O güzel yüzleri görür görmez, çocuklar için bir evcil hayvan olarak ejderha almak isteyeceksiniz. Ejderha Boyama indirin ve çocuklarınız çocuklar için boyama oyunları oynayasınlar.

Ejderha Boyama:


 

peaksel

Üye
Cadılar Bayramı Boyama Oyunu ile çocuk boyama oyunu sayesinde eğlenceli resimler boyayın. Süpürge fabrikasındaki bir cadı kadar mutlu olun!

Windows Phone Store:


 

peaksel

Üye
Çocukların bu aktivitelere bayıldığını biliyoruz ve bu boyama kitabı ile çocuklarınız gerçekten minnettar olacak. Evde veya gezide tek ihtiyacınız olan şey, tam şarjlı bir telefon. Yetişkinler de boyama oyunları gibi oyunlara bayılır. Tek bir boyama sayfası boyayın. O zaman çocukların bu boyama sayfaları neden sevdiğini anlayacaksınız.

Çocuk Boyama Oyunları:
Erkekler İçin Boyama Oyunları:
Kızlar İçin Boyama Oyunları:


 

snezana

Üye
    Konu Sahibi
Hrıstiyan olup olmamanız önemli değil: bu dini boyama kitapları her yaştan çocuklar için harika. Boyama oyunları birçok avantaja sahip. Küçükler dini çizimler ve boyama resimlerindeki farklı boyamaya bayılacak.




İncil Boyama Kitabı:
Yılbaşı Boyama Oyunları:
 


Üst Alt