Oyun odaklı Gigabyte Aero 14, bataryası ile dikkat çekiyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Oyun odaklı Gigabyte Aero 14, bataryası ile dikkat çekiyor
Gigabyte'ın yeni dizüstü bilgisayarı, bataryası ve diğer üst düzey özellikleri ile gün yüzüne çıktı.



Tayvan'ın en önemli donanım üreticilerinden olan Gigabyte, ülkemizde genellikle PC donanım ürünleri ile bilinse de akıllı telefondan dizüstü bilgisayara farklı cihazların da üretimini gerçekleştiriyor ve son dönemde de oyunseverlere yönelik modeller sunarken, firmadan yeni bir dizüstü bilgisayar daha geldi.



Gigabyte Aero 14 adı ile gelen bu yeni dizüstü bilgisayar üst düzey donanım özellikleri ile oyunseverlere hitap ediyor ve ayrıca özellikle de 94.24Wh bataryası ile de tek şarj üzerinden daha fazla süre kullanım imkanı sunuyor.

Bu yeni Gigabyte Aero 14 dizüstü bilgisayarın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, cihaz Intel Core i7-6700HQ işlemciden güç alıyor. Sistem belleği ise seçime göre 8GB ya da 16GB DDR4 2133 olarak tercih edilebilir. Ayrıca cihaz 2 SODIMM slotu ile 32GB'a kadar da destek sunuyor.

Bu yeni dizüstü bilgisayarda grafik işlemci ise NVIDIA GeForce GTX 965M ve GTX 970M olarak yer alıyor. 2 x M.2 SSD slotu, 3 x USB 3.0 type-A portu ve 1 x USB 3.1 type-C portu Gigabyte Aero 14'de bulunuyor.

HDMI 2.0, mini DisplayPort, 802.11ac WiFi ve Bluetooth 4.1 kablosuz ağ bağlantıları, HD kamera, SD kart okuyucu diğer bazı özellikler olarak sayılabilir.

Henüz Gigabyte Aero 14 dizüstü bilgisayarın fiyatının ne olacağı ya da ne zaman sunulacağı yönünde ise bilgi bulunmadığını ekleyelim.

Oyun odaklı Gigabyte Aero 14, bataryası ile dikkat çekiyor
 
JustWatch34

JustWatch34

Üye
Feci özellikler ama Marka düşündürücü
 


Üst Alt