masaüstünden birşey silerken çok bekliyor ???

Sponsorlu Bağlantılar

Koradam

Üye
dostum senin problem cidden yazılımsal hataymış. Microsoft sistemi hızlandırmak için yeni bir yola baş vurmuş. onun sonucu olarak bu problem çıkabiliyormuş. iki sebebi var.
1- sistemsel problem format ile düzeliyor
2- ekran kartı driver ı hatalı. mevcut driver ı kaldırıp deneyin.
2. seçeneği denedim o olmadı format atarsam da sanırım 8.1 atarım
 


Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
32 bit, yada 64 bit işletim sistemini keyfe göre yüklemek pek mantıklı olmaz.

Zira, RAM örneğin 2 yada 3 GB ise senin 64 bit işletim sistemi yüklemen pek işe yaramayacaktır. Normal şartlarda 32 bit yüklemek tercih edilir.

Ama, bilgisayarın özelliklere iyi diyorsan ve özellikle RAM en az 4 GB ise 64 bit yüklemek daha mantıklı olur. çünkü 32 bit işletim sistemleri 3 GB'den yüksek RAM lar takılı olsa bile sadece 3 GB sini kullanabiliyor. 64 bit ise RAM'ın tamamını kullanır ve bu da performansı artırır.
32 Bit yüklü
 
exp_l0it

exp_l0it

Üye
ilk kurulum sonrası normal. ama koradam ın da dediği gibi Windows app lar bazen çok kastırıyor. bende en çok mesajlaşma ve Skype kastırıyor. ssd olunca o istediği kadar kastırsın siz bunu hissetmiyorsunuz bile...
bende ssd yok ama ilk formatta bir bunu yapiyo sonrasi yok. skypei masaustu kullaniyorum.
 
Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
genellikle virüs kaynaklı oluyor o ağırlaşmalar. denetim masasındaki program ekle kaldır bölümündeki programların resmini bi atarsanız bu konuda daha iyi yardımcı olabilirim.




bu da pcnin dxdiag bilgileri.

yalnız ekran bölümnde nvidia ekran kartı görünmüyor. sade intel hd grafik vr
 

hadi72

Üye
Total securty yükle
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Böyle sorunlar genellikle Yazılımsal sorunlardadır. örneğin, Zararlı yazılım Trojen Vb. yazılımlar olabilir. veya Kayıt Defteri gibi Sistemin önemli yerlerinde sıkıntılar. olabilir Buna karşı yapılabilecek en geçerli şey Mevcut yazılmı kaldırıp yerine üzerinde oynanmamış yeni yazılım kurmaktır...
 

Benzer Konular



Üst Alt