Samsung Galaxy Tab S3 tabletler benchmark sonuçlarında göründü

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tab S3 tabletler benchmark sonuçlarında göründü
Samsung’un yeni nesil Galaxy Tab S3 modelleri detaylanmaya devam ediyor…



Tablet pazarında her ne kadar Apple, iPad modelleri ile liderliğini sürdürse de, Cupertino mekezli firmanın hemen arkasında ise Samsung yer almakta. Şimdiye kadar bir çok modelini pazara sunan firma, çok yakında da yeni nesil Samsung Galaxy Tab S3 ailesini gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor.



Geçtiğimiz günlerde Hindistan’da gümrüklü malların takip edildiği Zauba’da ortaya çıkan ve Hindistan’a test amaçlı gönderilen SM-T718 ve SM-T813 model numaralı iki tablet hakkında bilgiler gelmeye başlamıştı. Şimdi de GFXBench üzerinden yeni cihazlara ait bazı teknik detaylar ortaya çıktı.

Bakacak olursak eğer, Samsung SM-T819, 9.7″ ekrana sahip olan Samsung Galaxy Tab S3 modeli olarak geliyor. Bu cihazda Super AMOLED ekrana yer verilirken, ekran çözünürlüğü de 2048×1536 piksel olarak belirlenmiş. Bu çözünürlük iPad ve Galaxy Tab S2’de de aynı olarak yer alıyor)

Cihaz sekiz çekirdekli (Cortex-A72 + Cortex-A53) işlemcili Qualcomm Snapdragon 652 yonga setinden güç alıyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip olan tablet 3GB sistem belleği içerirken, dahili veri kapasitesi de 32GB olarak gelmekte.

Samsung Galaxy Tab S3 9.7 tabletin arka yüzünde 8MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 2MP olarak yerleştirilmiş. Her iki kamera da 1080p Full HD video çekimi gerçekleştirebiliyor.

Samsung SM-T719 ise 8″ ekrana sahip olan Samsung Galaxy Tab S3 modeli olurken, özellikler genel anlamda diğer modele benzerken, ekran büyüklüğü ve bataryası farklı olacak.




Samsung Galaxy Tab S3 tabletler benchmark sonuçlarında göründü - MaxiCep
 


Üst Alt