Microsoft Edge, Artık Whatsapp Web Destekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Edge, Artık Whatsapp Web Destekliyor
Microsoft’un Windows 10 ile kullanıma sunduğu Microsoft Edge tarayıcısına WhatsApp Web desteği geldi.



Microsoft, Windows 10 güncellemesi ile birlikte web tarayıcı tarafında da önemli bir değişikliğe gitmişti. Internet Explorer’ı emekliye ayıran Microsoft, yeni tarayıcısı Microsoft Edge’i kullanıma sunmuştu. Çok daha sade ve kullanışlı bie ara yüzle geliştirilen Microsoft Edge, kullanıcı deneyimini geliştiren ekstra özelliklere de sahip.

Windows 10 Insider Preview Yapı 14257 Yayınlandı



Microsoft Edge, Google Chrome’da olduğu gibi eklenti desteğine de sahip olacağı Microsoft tarafından yapılan açıklamalarda belirtilmişti. Son gelen bilgilere göre Microsoft Edge, Windows 10 için yayınlanan yeni güncellemeden sonra artık WhatsApp Web eklentisini destekliyor.

WhatsApp Web, geçtiğimiz yıl hizmete girmiş ve kullanıcıların CEO telefonlarındaki WhatsApp hesaplarını tarayıcı üzerinden bilgisayarlarında kullanmayı mümkün kılmıştı. İlk olarak hizmete girdiğinde Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera ve Safari tarayıcıları desteklenen WhatsApp Web eklentisi artık Microsoft Edge tarayıcısı üzerinden de kullanıma sunuldu.

Microsoft Edge tarayıcı üzerinden WhatsApp Web kullanımı için WhatsApp’ın resmi sitesi adresine giriş yapıp, buradaki QR kodu telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasını kullanarak WhatsApp Web menüsü altındaki QR kod tarayıcısı ile taraması yeterli. Bu noktadan sonra telefonunuzdaki WhatsApp hesabınızda, bilgisayarınız üzerinden mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

Microsoft Edge geliştirici takımından bir geliştirici geçtiğimiz günlerde Microsoft Edge için yeni özellikler üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Bu özellikler arasında gelişmiş eklenti desteği, web bildirimleri desteği ve bir çok yeni web standardı bulunuyor. Ayrıca, Microsoft Edge’in neden olduğu bazı klavye sorunları üzerinde çalıştıklarını ve bu sorunu gidererek yakında Microsoft Edge tarayıcının güncelleneceği de gelen bilgiler arasında.




Microsoft Edge, Artık Whatsapp Web Destekliyor - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: biltek
biltek

biltek

Üye
bir deneyeyim
 

Benzer Konular



Üst Alt