Kullanıcılar iPad Pro'dan şikayetçi, Apple çözüm arıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcılar iPad Pro'dan şikayetçi, Apple çözüm arıyor!
Siz de bu sorunlarla karşılaşabilirsiniz.



Bundan birkaç gün önce, Apple destek sayfasında ve Reddit'te iPad Pro'ya dair şikayet sesleri yükselmişti. Birçok kullanıcı, iPad Pro'nun bazen dokunuşlara hiç cevap vermediğini ve ekranın karardığını belirterek durumun çözülmesi konusunda Apple'a çağrıda bulunmuştu. iOS 9.1'li, 32 ve 128GB hafızalı modellerin bu sorundan etkilendiği bildiriliyor.

Yeni gelen bilgiler, Apple'ın da bu durumdan haberdar olduğu ve bir çözüm için çalışmalar yürüttüğü yönünde. Henüz bir güncelleme tarihi verilmedi, ancak yeni güncelleme gelene kadar bu sorunla karşılaşan kullanıcılar için şu çözüm öneriliyor: "Eğer tabletiniz cevap vermeyi bırakıyor ve siyah ekranda kalıyorsa, ekranda Apple logosu görünene kadar güç tuşuna ve home tuşuna birlikte basılı tutun (force restart)."

Tabii ki bu da sağlıklı bir çözüm değil. Konu hakkında teknolojiseverlerin tepkileri artıyor. Bakalım Apple'dan çözüm ne zaman gelecek.
 


. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
iOS u düzeltselerdi artık...
 
atakanokur

atakanokur

Üye
Güncelleme gelmeyen ama stabil olan samsung tabletimden selamlar :D
 
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Aynen stabil o samsunga kasan diyenler galaxy ace sahipleri buyuk ihtimal yada telefona 200 tane uygulama kuruyorlar
Note 4 de arayan kişiye cevap veremedik. Telefonun dokunmatiği çalışmadı. S5 kendi kendine parmak izini tanıyamadı, ayrıca şifreyi algılayamadı. Samsung bitmiştir gözümde...
 


Üst Alt