Sony, konsol fiyatında indirim gerçekleştireceğini açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony, konsol fiyatında indirim gerçekleştireceğini açıkladı
Sony firması yeni nesil oyun konsolu PS4 için indirim gerçekleştireceğini açıkladı.



Teknolojinin bir çok alanında faaliyet gösteren Sony, oyun dünyasında sunduğu oyun konsolları ile büyük bir konuma sahip. PlayStation oyun konsolları ile oyuncuların gönlünde taht kuran Sony, konsol fiyatlarında güzel bir indirim gerçekleştirdi.



Son zamanlarda konsollara olan ilginin azalması, üretici firmaları harekete geçirdi. Bu alandaki en büyük iki rakip Microsoft ve Sony firmaları, oyun konsolu pazarını hareketlendirme adında çalışmalara başladı. Bunu ilk gerçekleştiren de Microsoft firması oldu. Microsoft, yeni oyun konsolu Xbox One’a olan ilginin artması için kısa bir süre önce çeşitli pazarlarda 20 dolarlık bir indirim gerçekleştirdi. Microsoft yaptığı açıklamada 449 dolardan satışa sunduğu Xbox One’ı 429 dolara indirip satışa sunduğunu belirtmişti.

Sony cephesi de bu olaya şartsız kalmadı ve yaptığı açıklama ile PlayStation 4 fiyatlarında indirim yapacağını belirtti. Xbox One için uygulanan indirimin ardından PlayStation 4 içinde indirim gerçekleşecek. Yapılan bu indirimler tabiki oyunseverlerin işine yarayacak. Sony’nin yaptığı açıklamaya göre PlayStation 4 oyun konsolunun fiyatları 9 Ekim 2015 tarihinden itibaren 399 dolar yerine 349 dolardan satışa sunulacak. Sony firması Microsoft’un 20 dolarlık indirm hamlesine karşı 50 dolarlık bir indirim gerçekleştirmiş oldu. Eğer bu indirim bizim ülkemizde de gerçekleşecekse 1500TL civarında satışa sunulan PlayStation 4 fiyatı 1300TL civarına kadar düşebilir.

Sony, konsol fiyatında indirim gerçekleştireceğini açıkladı
 

burak1011

Üye
Hocam indirim değil zam geldi. Teknosa da 1tb ps4 1699 olmuş geçen hafta 1499 ve fifa 16hediyeli di. 200liralık zam niye geldi birden
 


Üst Alt