Vestel otomobil pazarında yer almak istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Vestel otomobil pazarında yer almak istiyor
Denizde kum vestelde para :ehe


Türkiye’nin en büyük teknoloji firmalarından biri olan Vestel, otomobil dünyasına girmeye hazırlanıyor.


Venüs telefonla akıllı telefon pazarında da yer alan Türkiye’nin en ünlü ve en büyük elektronik-beyaz eşya üretici firmalarından biri olan Vestel, gelen bilgilere göre otomobil dünyasına merhaba demek istiyor.

Zorlu Grubun bünyesinde bulunan Vestel firması, yerli otomobil sektöründe yer alacak. Vestel, uzun süredir üzerinde çalıştığı yerli otomobil pazarına yakın bir zamanda gireceğini açıkladı. Vestel firması 1 yıldır elektrikli motor ve bileşenleri üzerinde çalışıyor ve bu çalışmalara 1 milyar dolar civarında yatırım yaptığı belirtiliyor. Yine gelen bilgilere göre Vestel firması, elektrikli araç motoru ve bileşenlerinin üretimi için Manisa’da bulunan tesislerini kullanacakmış.



Vestel’in şuan için yaptığı yatırım elektrikli araç motoru, kontrol kartları tasarımı ve üretimi ile sınırlı kalacağı söyleniyor. Vestel firmasının dünya genelinde elektrikli araç bileşenlerinin ihtiyacına cevap verebilecek konuma geleceği düşünülüyor. Gelen bu bilgilerin kısa bir zaman içerisinde Vestel firması tarafından da resmi olarak açıklanması bekleniyor. Bakalım Vestel firması, dünyanın büyük otomobil üreticileri için elektrikli otomobil bileşen parçaları isteklerine cevap verebilecek bir konuma gelebilecek mi?


http://www.maxicep.com/otomobil/vestel-otomobil-pazarinda-yer-almak-istiyor-h203948.html
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Vestel'in böyle girişimlerde bulunması oldukça güzel.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve Jus7ice
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
Ikiye bolunmesin de
Ikiye bolunmesin de
 
Rygebin

Rygebin

Üye
İyi birşeyler yapmayacaksa hiç gerek yok.
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Iyi yerli uretim iyidir
 


Üst Alt