İlluminati Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
    Konu Sahibi
İlluminati Nedir?
İlluminati nedir ? Çoğu insan bunu bilmiyor, bilenlerin de bir kısmı yanlış biliyor. Bunu anlatan siteler var fakat bir makalede herşeyi anlatmaya çalışmışlar, bu daha fazla kafa karışıklığına sebep olur. Size bu makalemizde Türkçe karşılığı aydınlatılmış olan illuminatinin temel amacını anlatacağız.

İlluminatinin tarihi çok eskidir. 1 Mayıs 1776 da kurulmuştur. 1785 te Baveryan hükümeti tarafından dağıtılan grubun tüm dökümanları yayınlanmıştır. O tarihten sonraki illuminati topluluğu sürekli gizli kalmıştır. Hala topluluğun kesin varlığı hakkında bir bilgi yoktur. Örgütün temel amacı yeni dünya düzenini kurmaktır. Yeni dünya düzeni bütün dünyayı tek dil, din, devlet altında toplamaktır.(Bunu 3D olarak aklınızda tutabilirsiniz.) Örgüt amacını istediği kadar (yani çok az) anlatmıştır.Ve Örgüte ait simgeleri her yere yaymaya çalışır.Bu onları güçlü gösterecektir.
Şimdi ise illuminati örgütünün başında 10 kişi olduğu ve bu 10 kişinin tüm dünyaya hükmettiği düşünülmektedir. Amerikan başkanlarının da illuminatiye hizmet ettikleri sağlam görüşlerdendir. Önceki makalelerimiz de anlattığımız Subliminal mesaj, Backmasking, 25. kare tekniği bu örgütün vazgeçilmez silahlarıdır. Diğer makalelerimiz de bu yollarla anlatılan bilgilin ne kadar etkli olduğununu anlatmıştık.Bu yollarla amaçlarını yaymaktadırlar

Araştırın İLLUMINATI


Mesaj Kendiliginden Gönderildi;

ALINTIDIR...

Güvercin ile gönderildi.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi


ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
alıntıdır diye yazmayı unutmuşsun
 
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Charles Bukowski

Charles Bukowski

Üye
Arka planda sizleri 25.nci kare tekniği ile birşeyler gösterebilirler ve bunları bilinçaltınıza yollayabilirler fakat sizlerin davranışlarınızı yönlendiremezler.Ilk araştırmalarımda (2-3 yıl önce) Steteskop adlı cihazla bir sinema esnasında saniyenin katlarca birinde duvara kola iç popcorn (mısır) ye diye yansıtılmış.Sinemadan sonra kola ve mısır tüketiminde aşırı artma felan olmuş diye bir deney vardı.O zamanlar inanmıştım.Bu deney yalan.Insanları inandırmak bilinçlerinin kontrol alındığına inandırmak için aslı olmayan şeyler yazıyorlar.Evet bilinçaltı var olabilir.Fakat bir insanı işaretler göstererek yönlendiremezsiniz.Anca profesyonel bir psikolog tarafında anca olabilir.Bu konu hakkında Çağan Çelik ' in 25.nci kare tekniği videosunu izlemenizi öneririm.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Ben illuminatiyi Şeytana tapmak olarak biliyordum
 
03-ŞAHİN

03-ŞAHİN

Üye
Çok tehlikeli bire örgüt
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Tesekkürler
 
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
:tşk:
 
KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
İtanimulli yani tersten yazarsan nasaya bağlanıyor
 


Üst Alt