Doping yalın internet 49,99 TL - 36 Ay sabit fiyatlı sınırsız yalın internet (kısa süreli kampanya)

Sponsorlu Bağlantılar

webamca

webamca

Üye
    Konu Sahibi
Doping yalın internet 49,99 TL - 36 Ay sabit fiyatlı sınırsız yalın internet (kısa süreli kampanya)
Doping yalın internet 49,99 TL - 36 Ay sabit fiyatlı sınırsız yalın internet (kısa süreli kampanya)

Yaklaşık 4 yıldır doping internet kullanan ve çevresindeki herkesi doping aboneliğine geçiren biriyim, şu zamana kadar tek sorun yaşamadım desem yeridir. Bunun için yeni açılan bir kampanyayı herkesin faydalanması için sizlerle paylaşıyorum.



Doping yalın internet kampanyasında 36 ay indirimli ve sabit fiyatlar ile kısa süreli açılan kampanyadan yararlanmak isteyenler için kampanya hakkında tüm detayları aşağıdaki içerikte bulabilirsiniz.

Her detayı okumak istemeyen yada buna zaman ayıramayan arkadaşlar için kısaca özet geçmek gerekirse;

1- Kampanya yeni internet bağlatacak aboneler ve internetini farklı bir internet servis sağlayıcı firmadan taşımak isteyen aboneler için geçerli.
2- İnternet hızı 16 Mbps"ye kadar.
3- Adil Kullanım Noktası 50 GB.
4- 36 Ay sabit fiyat ile aylık 49,99 TL. ücret (36 ay taahhüt gereklidir)
5- Modem istenirse 24 ay boyunca ek olarak 4 TL faturaya yansıtılıyor.
6- Yalın internet telefona gerek yok ve ekstra yalın internet bedeli yok.
7- Abonelik ve bağlantı süresi ortalama 3 iş günü.

Kampanyanın ne kadar süre ile aktif kalacağını bilmiyorum, ilgilenenler 0850 333 39 49 numaralı telefondan veya adresinden başvurularını yapabilirler.



SİTE İÇERİĞİNDEN SIK SORULAN SORULAR BÖLÜMÜ;

Kampanyadan kimler faydalanabilir?
Kampanya sadece yeni Doping aboneleri için geçerlidir. Mevcut Doping İnternet abonesi bu kampanyadan yararlanamaz.

Kampanyanın kapsamı nedir?
Kampanyada belirtilen sürelerde abonelik sözü veren bireysel müşteriler yararlanabilir. Kampanya kapsamında internet bağlantı ücreti hediyedir. Modem talep edilmesi durumunda VDSL modem 24 ay boyunca 4 TL olmak üzere faturaya yansıtılır. Kampanya kapsamında sunulan internet paketlerinde yer alan hızlar, bulunduğunuz bölgede ki altyapıya göre değişkenlik gösterebilir.

Kampanyadan faydalanmak için nereye başvurmalıyım?
Kampanyaya başvuru sayfasında bulunan formu doldurarak veya 0850 333 39 49 nolu Müşteri hizmetlerini arayarak başvurabilirsiniz.

Kampanyaya katıldım, şimdi ne olacak?
Doping Müşteri Hizmetleri’nden tarife danışmanınız sizi 24 saat içinde arayacaktır. Seçmiş olduğunuz tarife ve abonelik süreciniz ile ilgili sizi bilgilendirerek, abonelik sürecinizi onayınız ile birlikte başlatacaktır. Tarife danışmanımız aynı zamanda tüm süreç için sizi bilgilendirecektir.

Kampanya kapsamında hangi ücretleri ödeyeceğim?
Taahhütlü paketler için seçilen tarifenin aylık abonelik bedeli taahhüt süreniz boyunca faturanıza yansıtılır. Kampanya kapsamında internet bağlantı ücreti hediyedir. Modem talep edilmesi durumunda VDSL modem 24 ay boyunca 4 TL olmak üzere faturaya yansıtılır.

Hizmet başladıktan sonra gelecek olan ilk faturamda hangi ek ücretler yer alacak?
Aboneliğinizin başlangıcında size ulaşacak ilk faturanız, abone olduğunuz ayın son günü kesilecektir. Bu faturanız, sadece bir defaya mahsus olarak, hem abone olduğunuz aya ait ücretleri, hem de takip eden ayın aylık internet ücretini içerir. Sonraki faturalarınızda sadece bir aylık ücretiniz yansıtılacaktır. Kampanya kapsamında modem talep edildiyse, modem taksidi faturaya yansıtılacaktır. Ayrıca abone olunan paket ve kampanyalarla ilgili doğacak damga vergisi bir defaya mahsus ilk faturaya yansıtılır.

Adil Kullanım Noktası nedir? Aldığım hizmeti nasıl etkiler?
Adil kullanım uygulaması, mevcut altyapı kaynaklarının tüm kullanıcılara eşit kalitede hizmet sağlaması amacıyla Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu tarafından 02.07.2012 tarih ve 2012/DK-07/302 nolu kurul kararı ile devreye alınan bir uygulamadır.
Adil Kullanım Uygulaması gereğince, ay içinde tarifelerde belirtilen Adil Kullanım Noktası'nın (AKN) aşılması durumunda, kullanım hızı en fazla 3 Mbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.

Kota aşımı yaparsam ne olur?
Limitsiz internet tarifelerinde kota aşımı gerçekleşmez sadece (AKN) blulunur.

Modem kurulumunu nasıl yapacağım?
Modem kurulumunu gerçekleştirmek için kablo bağlantılarını doğru yaptığınızdan emin olduktan sonra modeminizin markasına göre kablosuz ağ ayarlarını gerçekleştirmelisiniz. Millenicom tarafından temin edilen modemler akıllı modemler olup otomatik kurulum gerçekleştirmektedir. Bu konuda sorun yaşamanız durumunda 7/24 Doping müşteri hizmetleri desteğinden yararlanabilirsiniz.

Hizmet başladıktan sonra karşılaşacağım sorunlar için nasıl yardım alabilirim?
Doping aboneliğiniz süresince en çok ihtiyacınız olan konularda Doping Asistan hizmetinden faydalanabilir, daha detaylı konular için Online İşlemler Merkezine üye olarak kullanım bilgilerinize erişerek canlı destek alabilirsiniz.

Taahhüt sürem bitmeden aboneliğimi iptal edersem ne olur?
Taahhüt süreniz bitmeden abonelik iptal edildiğinde, kampanya kapsamında sunulan indirimler tahsil edilir. Ancak kampanya kapsamında tahsil edilmemiş hizmet bedelleri toplamının sağlanan indirimlerden düşük olması halinde düşük kısım dikkate alınır.

Taahhüt kapsamında internet hizmeti için sağlanan bağlantı ücretleri, varsa modem ücretinin kalan taksitleri ve geriye dönük ay bazında sağlanan hizmetler kapsamında indirim ücretleri son faturanızda yer alır.


SİTE İÇERİĞİNDEN KAMPANYA KOŞULLARI;

Fiyatlarımıza KDV ve ÖİV dahildir.
Kampanyalı fiyatlar 36 ay abonelik taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir.
Kampanya sadece başvurusunu yeni yapmış olan Doping İnternet aboneleri için geçerli olup, taahhüt süresi içindeki mevcut Doping İnternet aboneleri bu kampanyadan faydalanamaz.
Kampanya kapsamında internet hizmeti için 36 TL olan aktivasyon hizmet ücreti hediyedir.
Talep edilmesi durumunda VDSL modem ücreti 24 ayda 4 TL olmak üzere faturaya yansıtılacaktır.
Tarifelerde belirtilen hızlar, hizmetin alınacağı noktadaki altyapıya göre değişebilir ve alt yapının desteklediği en yüksek hızda hizmet alınır.
Adil Kulanım Politikası Uygulaması gereğince, ay içinde tarifelerde belirtilen Adil Kullanım Noktası'nın (AKN) aşılması durumunda, kullanım hızı en fazla 3 Mbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.
Abonenin kullanımında olan ancak Millenicom tarafından temin edilmemiş olan modemlerde oluşan arıza ve modem kaynaklı bağlantı sorunlarından Millenicom sorumlu değildir.
Millenicom tarafından temin edilen modemlerde ise Millenicom, cihazın ayıbından 24 (yirmi dört) aylık garanti süresince sorumlu olacaktır.
Millenicom tarafından temin edilen modemin; aboneye bulunduğu adreste herhangi bir neden ile hizmet verememesi durumunda abone kendisine teslim edilmiş olan modem’i en geç 7 (yedi) gün içerisinde, hasarsız ve çalışır durumda Millenicom’a iade etmelidir.
Modemin zamanında ulaşmaması, fiziksel olarak hasarlı olması durumunda Millenicom toplam modem bedelini tahsil etme hakkına sahiptir.
Millenicom, modem markası ve taahhüt kapsamı dışında kalan ücretlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Aboneliğinin 36 aylık süre dolmadan herhangi bir sebeple, abone tarafından yahut aboneden kaynaklanan bir nedenle Millenicom tarafından feshedilmesi halinde, fesih tarihine kadar kampanya kapsamında faydalanılmış olan indirim ve hediye tutarları ile varsa cihazların kalan taksitleri abonenin son faturasına eklenecektir, ancak taahhüt sonuna kadar aboneden tahsil edileceği belirtilen ve henüz tahakkuk etmemiş ücretlerin toplamı olan tutar daha düşük ise sadece bu tutar faturaya yansıyacaktır.
Taahhüt süresi boyunca bu kampanyadan aylık tutarı daha düşük olan bir internet kampanyasına geçişte bir önceki tarifeden gelen toplam tarife fark ücreti bir sonraki faturaya yansıtılır.
Statik IP ücreti, vergiler dahil olmak üzere aylık 9,9 TL'dir.
Millenicom, modem markası ve taahhüt kapsamı dışında kalan ücretlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Abone olunan paket ve kampanyalarla ilgili doğacak damga vergisi bir defaya mahsus ilk faturaya yansıtılır.

Kaynak :
 
webamca

webamca

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya devam ediyor!
 

Benzer Konular



Üst Alt