Survivor ve Son 10 Yılın Şampiyonları

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Survivor ve Son 10 Yılın Şampiyonları
Survivor, Türkiye’de Acun Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, Acun Ilıcalı’nın sunumu ile Panama’da gerçekleşen doğayla iç içe, zorluklarla baş başa, nefeslerin tutulduğu en popüler yarışmalardan biridir. Kavgası bol, muhteşem süprizlerle ve (Bir ödülde Adriana Lima ile yemek yemek şansı vardı!) heyecan dolu 3 ay süren bir yarışmadır. İşte bu yarışmanın son 10 yıl içerisinde şampiyon olan şanslıları:
2005 Survivor Şampiyonu – Uğur Pektaş
Survivor’da şampiyon olduktan sonra şansı açılan Uğur Pektaş, bir kaç filmde oynadıktan sonra yıldızını parlatan Arka Sokaklar dizisinde rol aldı. Ve daha sonra rol arkadaşı Gamze Özçelik ile evlendi. Ancak daha sonra diziden ayrıldı ve eşinde de boşandı.
2006 Survivor Şampiyonu – Derya Durmuşlar

2006 yılındaki Yunanistan – Türkiye Survivor yarışmasında birinci olup 250 bin euro ödülü alan Derya Durmuşlar, 2011 yılında eşi ile birlikte trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmiştir.
2007 Survivor Şampiyonu – Taner Özdeş


Taner Özdeş, 2007 yılında Aslanlar – Kanaryalar Survivor yarışmasında birinci olmuştur. Daha sonra ortalardan kaybolan Taner, 2015 Survivor All Star kadrosuna dahil olmuştur.
2010 Survivor Şampiyonu – Merve Oflaz
1988 doğumlu ve Türkiye Survivor Kızlar – Erkekler yarışmasının tek bayan birincisi olan Merve Oflaz, yarışmada birinci olduktan sonra şansı en çok açılan şampiyonlardan biri olmuştur. Muhteşem Yüzyıl, Kalbim Dört Mevsim, Not Defteri gibi dizlerde rol almış, Molped reklamlarının yüzü olmuştur. Ayrıca bazı programlarda da sunuculuk yapmış olan Merve Oflaz, oyunculuk eğitileri de almıştır. Oflaz, 2015 Survivor All Star kadrosunda yer almaktadır.
2011 Survivor Şampiyonu – Derya Büyükuncu


Derya Büyükuncu, 2011 Ünlüler – Gönüllüler Survivor yarışmasında birinci olmuştur. Kendisi, Türk spor tarihinde 27 yıl milli takıma hizmet eden tek Türk sporcusudur. 1985-2012 yılları arasında yaklaşık 500 kez yüzme rekoru kırmış olup 500 kez milli takımda yer almıştır.
2012 Survivor Şampiyonu – Nihat Altınkaya


Nihat Altınkaya,2005 yılında Fear Factor programına katılıp ilk turda elenmiş olan Altınkaya, 2012 Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışma programında birinci olmuştur. Kendisi başarılı bir oyuncu, manken ve foto modeldir.
2013 Survivor Şampiyonu – Hilmi Cem İntepe


Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldıktan sonra keşfedilen Hilmicem Acun Ilıcalı tarafından Survivor ünlüler gönüllüler kadrosuna dahil olmuştur. 2013 yılında Ünlüler – Gönüllüler Survivor’da birinci olan Hilmi Cem, daha sonra bir kaç dizide oynamış olup Muğla’da açtığı dans okulunda çalışmaya devam etmiştir. 2015 yılındaki Survivor All Star kadrosunda yer almaktadır.
2014 Survivor Şampiyonu – Turabi Çamkıran


“Benimle Dans Eder misin?” yarışmasından elendikten sonra Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılıp orada da başarılı olmayan Turabi, gerçek hayatta Tayland da gösteri amaçlı yapılan dövüşlerde, dövüşçü olarak yer almıştır. 2014 yılında katıldığı Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında birinci olmuştur. Son olarak 2015 yılındaki Survivor All Star yarışmasına dahil olmuştur.


2015 Survivor All Star Şampiyonu – Turabi Çamkıran


Survivor All Star yarışmasının galibi bir önceki yılın şampiyonu olan Turabi Çamkıran, halk oylamasıyla yeniden şampiyon oldu. Merve Aydın ile kaldığı finalde Turabi galip geldi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Karavelaa


Karavelaa

Üye
Turabinin hakkıydı Turabi kazandı:alkis
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda en cok hilmicem hakediyordu
 
Hasand.

Hasand.

Üye
gerçek hak eden #ALTIN KALBLİ DEV ADAM [Hasan Yanlızoğlu] hakediyordu bana gore
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Isim ayni olunca bende hasani secerdim :)
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
survivor da hilmicem 1 hasan2 merve 3 olacakti turabi cok ukalalik yapti
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
o degilde acun merve hilmicem begum uclusunu secerken seylik yapti
neden gecen senelerdeki gibi yuzdeleri gostermediler
 
Hasand.

Hasand.

Üye
Hasan yanlızoğlu survivor
 

Benzer Konular



Üst Alt