Fatih ELİBOL

Sponsorlu Bağlantılar

osman801

Üye
    Konu Sahibi
Fatih ELİBOL


Fatih ELİBOL
Mehmet Fatih ELİBOL (29 Mayıs 1980 Emirgan İstanbul Türkiye) Türk İş Adamı, Yönetici, Politik ekonomist ve marka sahibi

Eğitim
Amerika birleşik devletleri New York eyaletinde bulunan NYU Leonard N. Stern School Of Business da İşletme ve Politik Ekonomi dallarında çifte lisans eğitimini tamamlamış ve ardından Massachusetts eyaletinde bulunan Harvard Üniversitesinde İşletme Mastır yapmıştır.

İş hayatı

Trump Organizasyon
1996 yılında New York ta lisans eğitimi aldı sıralarda üniversiteler arası Trump Proje yarışmasını kazanan Elibol 1997 yılının Ocak ayında Trump Organizasyon pazarlama departmanında göreve başladı.
2004 yılının şubat ayına kadar Trump organizasyonda birçok başarılı projeye imza atmış olan ELİBOL un organizasyona katığı en büyük yenilik Golf Sahalarında gayrimenkul üretimini sağlamak ve proje üzerinden satış tır.
Bugün dünyanın da bildiği Trump Tower İstanbul da ELİBOLUN projelerinden biridir.

Goldman Sachs
2005 yılında Türkiye operasyonları için Goldman Sachs den aldığı teklif doğrultusunda yurda dönen ELİBOL ülke koordinatörlüğünü yürüttüğü 2 yıl boyunca Türkiye nin Doğru bir yatırım olduğunu Amerika nın Tüm yatırımcılarına ispatlamıştır. ELİBOL aynı zamanda Türkiye'nin 2050 yılında dünyanın dokuzuncusu, Avrupa'nın ise üçüncü büyük ekonomisi olabileceğini Türkiye 2050'de Japonya, Almanya ve Fransa'yı geçerek dünyanın dokuzuncu büyük ekonomisi olacağını tüm Avrupa ya ispatlamıştır.

TURYAP
Türkiye’nin 1985 yılında kurulmuş olan sektöründe ilk Franchise veren firması Turyap ın Genel müdürlüğünü üstalenen ELİBOL Holdingin dünyaya açılmasını, özel projeler ve uluslar arası pazarlama departmanlarını hayata geçmesini ve birçok uluslararası yatırımcıyı vede projeyi ülkeye kazandırmıştır.

REALTY-TR
2000 yılından günümüze Dünyanın en verimli Franchising sitemini hayata geçirmek için ARGE çalışmaları yaptırılan Franchise sistemini öncelikle dünyanın diğer ülkelerine tanıtarak ülke Franchise ofislerini hayata geçirtti.
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Tesekkurler
 


Üst Alt