Dropbox'da AlanYükseltme.

Sponsorlu Bağlantılar

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Dropbox'da AlanYükseltme.
1-Dropbox, kuralları değiştirerek rakamları iki katına çıkarttı. Artık her üye yaptığınız arkadaşınız için 250 MB yerine 500MB kazanılacak. 8 GB sınırı olan kazanma kapasitesi de 16 GB’a arttırılmış. Yani toplamda 32 kişiyi Dropbox’a üye yaptırırsanız 16 GB ekstra bedava alan kazanmış olacaksınız.


2-Dün öğrendiğim birşeyi de paylaşmak istedim: Üniversite e-mail'imizi teyit ettirerek ilave depolama alanı da elde edebiliyoruz.

Başlangıç itibariyle hâlâ 2 GB veriyor sanırım, İTÜ e-mail'inizi teyit ettirirseniz +3GB geliyor. Bu durum, üniversitenin bulunduğu sıraya göre ( ) artabiliyor. Şu sıralar, İTÜ için (3'e ilave olarak) +5GB'a az kalmış ( ).
 


Yandex

Yandex

Üye
Google drive candır.
 
mabdussamed

mabdussamed

Üye
Bu söylediklerini arkadaş daveti üniv e-postası vs bunları 4-5 yıl önce yapmıştım ve yanılmıyorsam 20gb ı aşkın bir alanım olmuştu.Ama nedense geçen aylarda hesabımın 3 gb ta indirilip fazlası dosyalarımın silineceği bir eposta aldım ve hesabımdaki alanım uçtu.Yani sözün özü çok gerekli değilse dropbox ile hiç kafa yormayın.mega tarzı bulut siteler temizinden 50gb ve dolaylarında alan veriyorlar hem daha güvenli bir şekilde.
Ayrıca bunca yıldır o kadar dil eklenmesine rağmen türkçeyi eklemediler.ne diye kullanılsın ki?
 
Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
ben 4 yıldır dropbox tayim hesabım 50 gb :)
 
Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Aynen benimkide 50 gb, ve bilgisayarımada programını yükledim hocam otomatikman telefondan bişey yüklediğinde bilgisayara da iniyo bu sayede hiç bi veri kaybetmiş olmuyosun alanın gitsede gitmesede bilgisayarında kalıyo verilerin, mega demişkende o siteyi duydum hatta girdimde ama dropbox kadar duymadım ve eminim özellikleri onun kadar yoktur, google drıver demişkende onuda kullandım hiç bi sıkıntım olmadı aksine offline da çalıştığı için daha hoşuma gidiyodu ama telefonu bilgisayara takar takmaz fotoğraf videoları alma özelliği olmadığı için kullanmaktan vazgeçtim, yani dropbox sizi yanlıtmaz arkadaşlar tavsiye edebilceğim bulut programı :)
 


Üst Alt