Aksiyon kameraları sorunsalı?

Sponsorlu Bağlantılar

snrhsn

snrhsn

Üye
    Konu Sahibi
Aksiyon kameraları sorunsalı?
Merhaba arkadaşlar, motoruma aksiyon kamerası bakıyorum. Fakat GoPro Hero ile Hero 4'ün fiyat farkı neredeyse 5 kat! Bunun yanında webtekno nun incelemiş olduğu nopro diye bir kamera var. aşağıda linkleri vereyim bana bir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Öncelikle NoPro - Be a Zero denilen cam :


GoPro - Be a Hero :D




Bir de black - white edition fark ediyormuş galiba? O ne ki acep?
 


Joker.

Joker.

Üye
xiaomi Yi almanı öneriyorum.
 
snrhsn

snrhsn

Üye
    Konu Sahibi
sadece çinlilere 64$, yurtdışı satışı ise 110$ civarında olacaktır. bir de travel edition paketi olacakmış yanında monopod ve askı hediyesi var. yanında su geçirmez kap, vida, mount, hafıza kartı v.s. hiçbir aksesuar gelmiyor. daha sonra ayrıca satışı olacağı söyleniyor.

en dikkat çekici özelliği 1080p 60fps formatında kayıt yapabiliyor olması ve 64gb hafıza kartı destekliyor oluşu. ayrıca ambarella çip ve sony cmos sensör kulağa oldukça iyi kaliteli görüntü çıkartacağının sinyalini veriyor.

rc için kullanıcaklar için kötü haber gopro gimballara uygun olmaması. sebebi ise ölçülerinin uygun olmaması yüksekliği 1mm, genişliği 1mm daha fazla. gimbal modifiye edilebilir. ilave olarak fpv için uygunluğu da muamma. henüz live video out destekliyor mu yeterli bilgi yok, hdmi girişi görünüyor ama çok kötü çünkü kameranın yanında değil tam lensin arkasında kapaklı halde.

sonuç olarak action cam olarak umut vadediyor sj5000 plus' ın fiyatı ve kalite problemlerinin yanında güzel bir alternatif. elbetteki gopro kalitesine ulaşması kolay değil ancak alternatifleri olması piyasa da rekabeti kızıştırır bu da tüketiciye olunlu yansır. nitekim 1500tl gopro 4 black benim için havadan amatör görüntüleme yapanlar için oldukça pahalı ve riskli.
demişler
 
Joker.

Joker.

Üye
Şuan çinden buraya 67 dolar.
Su altı kabı bi 20 dolar diğer kalan şeyler 8-10 dolar bandında geziyor. 1080p 60 fps ideal bir değer bence. Ortalama 200-250 ₺ ile istediğin şeye ulaşırsın. Bence mantıklı bir seçim.
Son güncelleme ile 2304 x 1296 30 fps özelliği geldi.
 


Üst Alt