Order ans Chaos’a yeni karakter:Flame Knights

Sponsorlu Bağlantılar

cthax

Üye
    Konu Sahibi
Order ans Chaos’a yeni karakter:Flame Knights
Arkadaşlar Order and chaos online‘da yeni güncelleme gelecektir bunu hakkında sizlere bilgiler paylaşacağız.

Güncelleme ile birlikte bir çok hatalar düzeltilecektir ve yeni karakter ve item setleri karşımıza gelecektir. Şu anki kullandığınız karakterlerinize yeni item setleri gelecek ve özellikleri daha iyi itemlere sahip olacaksınız.

Gameloft yapılan şikayetlere kulak vermiş olmalı ki yeni, daha güçlü itemler çıkarmış; ve bu sayedeOrder and Chaos online oyunu artık daha zevkli bir hal alacaktr.

Bir önceki güncellemeler de gelen yeni zindanların çok zor olması sebebi ile herkes şikayette bulunmuştu buna güzel bir önlem alınmış şahsi fikrim olarak gayet olmuş derim.Şunu belirmek isterim şu anda Androidler için güncelleme gelmemiştir fakat en yakın zamanda gelecektir.Bu güncellemede sanki savaşcı“Warrior”karakterlerine biraz torpil yapılmış gibi tabi kide bütün karakterlere daha güçlü itemler hazırlanmış fakat benim gözüme çarpan ise sihirbazlara “Mage” çok daha az itemler yapılmış örnek vermek gerekirse tek el yada iki el silah yapılmamış.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız


Gelelim güncelleme ile birlikde gelen özelliklere itemlere ve yeni karakterimize karakterimizin adı Alev Şövalyesi“Flame Knights”.Henüz yeni karakterimizin dış görünüşü belli olmasa da sizlere onun için gelen itemleri göstere biliriz.Aşağıda ki göreceğiniz resimler karakterlere gelen yeni itemlerdir diğerleri de en yakın zamanda eklenecektir.










 


memoweb

Üye
Teşekkürler hocam
 

cthax

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hocam

Her zaman,Aklınızdaki tüm soruları da sorabilirsiniz
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
android oyunlari bolumune tasinmasi gerekli.
 


Üst Alt