Mersedes Kadir'in Hikayesi.

Sponsorlu Bağlantılar

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Mersedes Kadir'in Hikayesi.







Fotodaki kişinin ismi Kadir , Mersedes Kadir. Akli dengesi yerinde değil ve bütün gün üstünde dolaştığı önünde Mercedes arması olan sopayı Mersedes'i zannederek yaşıyor.

Koskoca bir şehir , Kadir'in Mersedes hayalini her şeyiyle sahiplenmiş durumda.. Kadir trafik ışıklarında duruyor, arabasını park ediyor, diğer arabalar trafikte ona yol veriyor, ona göre parkediyor. Bütün şehir o "Mersedes"in farkında! Kadir sopasını Mercedes servisine götürüyor, ustalar bütün ciddiyetleriyle arızaları anlatıyor, bir usta sopaya teyp takıyor, diğeri aynasını, armasını yeniliyor..

Sıkı durun; trafik polisleri yanlış yere parkettiğinde ya da 'çok hızlı gittiğinde' Kadir'e ceza yazıyorlar, zamanı geldiğinde muayeneye gönderiyorlar! Bir koca şehir, Malatya, Kadir'in hikayesini onunla birlikte yaşıyor.

Bir gün mersedes kadir arabası(sopası) arızalandı diye sanayiye gider. Usta arızasını söyler ve 3 gün sonra gelip alabileceğini belirtir. Tabi mersedes kadir 3 gün sonra gelir usta daha işinin bitmediğini yarın gelmesini söyler. Mersedes kadir bu şekilde 2 hafta boyunca gider gelir. Bir gün yine gider sanayiye ama usta işinin daha bitmediğini söyler tabi mersedes kadir sinirlenir artık ve şunu söyler yeter artık yap şu arabayı 2 haftadır eve yürüyerek gidip geliyorum : )
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozok_tr, kaganakbdk, ypinar ve 1 kişi daha


Jan

Jan

Üye
:) Güzel insan..
 
abandonware

abandonware

Üye
Şuan gerçek olup olmadığını düşünüyorum :hmmm
 

knynmz38

Üye
 
Jan

Jan

Üye
Doğrudur bazı yerlerde bu gibi insanlar var resimlerde olduğu gibi hani derler ya mahallenin delisi :)
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dün facebook ta okumuştum. Malatya da herkesin sempatizini kazanmış bir deli. :tebessüm:
 
Jan

Jan

Üye
İhi :biggrin: :zong: :bud: :sofer: :salincak: :kop2: :d: :kıskıs: :halay3: :tşk::rica:
 
BrKaS

BrKaS

Üye
Hahahaha ben malatyaliyim gerçek beyler yanından geçiyorum arabasi hakkında konuşuyor çok sıkı bir Malatyaspor lu :-D biz çarşıda bu adama göre yaşıyoruz
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
:)
 
bozok_tr

bozok_tr

Üye
Yurdumun güzel insanları :)
 


Üst Alt